Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 3

Hidratizira i umiruje kožu: Žene su testirale ovu kremu mjesec dana, a evo i rezultata

Hidratizira i umiruje kožu: Žene su testirale ovu kremu mjesec dana, a evo i rezultata

Najteži je posao pronaći kremu koja istodobno hidratizira, zaglađuje, hrani i umiruje kožu, a da pritom nije prevelik financijski izdatak. Nakon četiri tjedna 150 žena zaključilo je da ova krema ispunjava sve spomenute uvjete

VIDEO

Koža kao najveći organ u našem tijelu zahtijeva redovitu i odgovarajuću brigu. Posebno u ovim zimskim mjesecima, kad smo izloženi suhom zraku i grijanim prostorijama. Dnevni unos dovoljne količine vode igra pritom ključnu ulogu kako bi vaša koža blistala bez obzira na to koje je godišnje doba. Osim što dovoljan unos vode pomaže u reguliranju probave, dobroj cirkulaciji i oslobađanju toksina iz tijela, pijenje vode jednostavno vašu kožu čini mlađom. No u nastavku vam otkrivamo što je, osim vode, potrebno da bi vaša koža bila dovoljno blistava i zategnuta. 

Samo voda je dovoljna: Istina ili mit? 

Koža čini oko 15% naše ukupne tjelesne mase. Obnavlja se svakih 28 dana i svake godine otpusti čak 9 kilograma mrtvih stanica. Osim o zaštiti kože od sunca i svakodnevnoj njezi kože, trebali biste razmisliti o tome kako svoju kožu dugoročno čuvati. Istina je da će vam dovoljan unos vode u tome pomoći. Naime, preporučuje se piti između osam i deset čaša vode na dan. Važno je pažljivo rasporediti svaku čašu tijekom dana zato što tijelo može apsorbirati samo određenu količinu vode po satu.

No jedan od mitova definitivno je onaj da dovoljnim unosom vode u organizam možete izostaviti hidratantnu kremu iz svakodnevne njege kože. Dakle, dok god hidratizirate kožu iznutra, voda koju pijete možda neće doprijeti do najudaljenijih slojeva kože, koji postaju isušeni. Zato je hidratacija vaše kože iznutra i izvana ključna za blistavu kožu. Kako biste kožu hidratizirali izvana, najvažniji je zadatak pronaći kremu koja će vam u tome pomoći. U istraživanju koje je proveo portal missMama 150 čitateljica potvrdilo je koja je krema u tome uspjela! 

Odobrile mame: Krema koja hidratizira 

S obzirom na to da je hidratacija kože najvažnija, na početku istraživanja bilo je potrebno utvrditi koliko u hidrataciji pomaže krema za lice Mixa Hyalurogel Rich. Ukupno 150 čitateljica dalo je ovoj kremi visoku ocjenu – 4,73. Čak 97% ispitanih žena bilo je zadovoljno ili veoma zadovoljno učinkom hidratacije ove kreme. A upravo zahvaljujući kremastoj teksturi Mixa Hyalurogel Rich kreme za lice, hranjive tvari brže prodiru u kožu, što je jedan od glavnih razloga za lijep i njegovan ten nakon korištenja ove kreme.

Nakon četiri tjedna testiranja koža je glatka i meka, potvrdile su ispitanice. Najviše ih se pritom dojmila tekstura kreme Mixa Hyalurogel Rich, kojoj su dodijelile visoku ocjenu 4,82. Čak 97,6% njih izjavilo je da je zadovoljno ili veoma zadovoljno teksturom kreme, koja je vrlo lagana, omekšava lice i, što je najvažnije, ne začepljuje pore. A gotovo svaka žena u potrazi je za kremom koja smanjuje sitne bore. Ova Mixa krema, prema provedenom istraživanju, prošla je i taj test! 

Naime, 86,6% žena je zadovoljno ili veoma zadovoljno smanjenjem vidljivosti tankih linija nakon četiri tjedna korištenja kreme, a 12,6% žena nije moglo procijeniti razliku u izgledu kože prije i poslije. Također, 95,3% čitateljica je zadovoljno ili veoma zadovoljno smanjenjem osjećaja zatezanja nakon četiri tjedna korištenja kreme za lice Mixa Hyalurogel Rich

Obnavlja i umiruje kožu

Budući da je ova krema namijenjena njezi isušene i osjetljive kože, njezini sastojci obnavljaju zaštitnu barijeru kože i umiruju kožu. Da krema uistinu smiruje kožu, potvrdilo je čak 93,7% čitateljica. Čitateljice su također potvrdile da krema Mixa Hyalurogel Rich pruža koži lica blistavost, a ocjenu 4,71 čitateljice su dodijelile kremi za brzinu upijanja. 

Naime, 97,7% čitateljica je zadovoljno ili veoma zadovoljno brzinom upijanja kreme za lice Mixa Hyalurogel Rich. Formula kreme Mixa Hyalurogel Rich sadrži mnoge hranjive sastojke, posebno odabrane kako bi odgovarali isušenoj i osjetljivoj koži lica.

'Nastavit ćemo koristiti kremu Mixa Hyalurogel Rich'

Čitateljice su koristile kremu jednom do dva puta na dan, ujutro i navečer. A svoje zadovoljstvo krajnjim rezultatom nisu krile! 

Osim što su joj dodijelile ukupnu odličnu ocjenu 4,74, složile su se, čak njih 98,4%, kako će kremu Mixa Hyalurogel Rich preporučiti bliskoj osobi s osjetljivom kožom u potrazi za hidratacijom, ali i da će nastaviti s njezinim korištenjem. 

Proizvod kao što je krema za lice Mixa Hyalurogel Rich, koji ujedno štiti, obnavlja i hidratizira kožu, možete kupiti u svim bolje opskrbljenim drogerijama, kao i na mnogim beauty web shopovima.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.