Obavijesti

Promo sadržaj

HONOR 70 nadmašuje konkurenciju funkcionalnostima i prvim Solo Cut načinom rada

HONOR 70 nadmašuje konkurenciju funkcionalnostima i prvim Solo Cut načinom rada
3

HONOR 70 nadmašuje konkurenciju s fenomenalnim funkcionalnostima i prvim Solo Cut načinom rada u industriji.

Ovaj pametni telefon nadmašio je očekivanja i konkurenata ali i svoje vjerne publike koja pozorno prati inovacije koje dolaze iz HONOR tvornice. Ovaj odličan uređaj dolazi s predinstaliranim Googleovim mobilnim uslugama tako da korisnici uvijek imaju pristup najnovijim i najpopularnijim aplikacijama.

Video je najbolji način da podijelite trenutak ili uspomenu s onima do kojih vam je stalo

U svakom od nas postoji kreativna iskra koja samo čeka da se otkrije i – zapali. Oni koji su je već otkrili i zaronili u kreativni svijet snimanja videozapisa, sve češće postaju kreatori sadržaja koji uspješno pronalaze svoju nišu te su u stalnoj potrazi za uzbudljivim pričama koje potom, u obliku vlogova, plasiraju na Instagram, YouTube i TikToku. Video je zaista najbolji način da podijelite trenutak ili uspomenu s prijateljima, obitelji i - pratiteljima. No – oni koji tek počinju s aktivnim stvaranjem sadržaj sigurno imaju sve elemente za savršen vlog ali nisu sigurni kako snimiti visokokvalitetni video koji bi zadovoljio potrebe njihove publike.  Baš za njih je HONOR kreirao svoj nevjerojatan pametni telefon HONOR 70.

Revolucionarni Solo Cut Vlog način rada za one koji žele izvući najbolje iz svojih snimki

Svi koji se bave stvaranjem sadržaja znaju da inspiracija može doći u bilo kojem trenutku. Stoga je bitno da svaki kreator koji drži do sebe uvijek ima pri ruci sve alate koji su mu potrebni za stvaranje fenomenalnih vlogova. Iako se laicima snimanje videozapisa čini jednostavnim, oni koji ih stvaraju znaju da nije tako, jer -  morate snimiti video, a zatim ga urediti i obraditi ili s besplatnom aplikacijom koja ima ograničene mogućnosti ili s aplikacijom koja ima super funkcionalnosti ali se plaća.

Kako god bilo – put do finalnog vloga nije nimalo jednostavan.

Prepoznavajući potrebe korisnika, HONOR 70 je uveo revolucionalnu značajku - Solo Cut Vlog način rada koja nije dostupna niti na jednom drugom uređaju, a omogućuje korisnicima da istaknu određenu osobu u grupnim videozapisima. Lansiranjem ove značajke, HONOR je korisnicima donio nevjerojatnu inovaciju kako bi im omogućio da u potpunosti ispune svoje težnje prema kreiranju najboljih video i vlog sadržaja.

Solo Cut Vlog način rada omogućuje korisnicima simultanu produkciju više videozapisa – pored originalnog videa koji prikazuje sve subjekte također je produciran i namjenski video osobe koja je dodatno stavljena u fokus u videu i „heroj priče“. Čak i kada je je osoba ili predmet izvan kadra, uz pomoć tehnologije ponovne identifikacije, automatski se vraća fokus te se vlogiranje podiže na jednu potpuno novu razinu. Dodatno, s jednostavnim kontrolama, kreatori mogu stvarati iznimno kreativne vlogove i u horizontalnoj ali i u okomitoj perspektivi te dodatno prilagoditi 1x-2x zumiranje.

Sve ove funkcionalnosti podržane su i s kamerama – glavnom kamerom od 54 MP s velikim  1/1,49-inčnim IMX800 senzorom koji hvata više svjetla kako bi slike bile što svjetlije i detaljnije  (pogotovo kod noćnih snimki!) te ultraširokokutnom kamerom od 50MP koja također služi i kao makro kamera.

Moderan, beskompromisan dizajn inspiriran dijamantima

Estetski gledajući, HONOR 70 je jedna potpuno nova razina pametnog telefona. Inspiriran kristalnim staklom i svjetlosnim zrakama dijamanata, dizajn ovog pametnog telefona se suptilno igra sa svjetlom i sjenom te sjaji – baš poput dijamanta. Tanak, elegantan i moderan, HONOR 70 se može pohvaliti debljinom od samo 7,91 mm i bez napora će stati u male elegantne torbice i džepove.

HONOR 70 je spreman za akciju za samo 20 minuta

Zahvaljujući 66W HONOR Wired SuperCharge tehnologiji, korisnici mogu napuniti HONOR 70 do 60% u samo 20 minuta.

HONOR 70 je dostupan u Hrvatskoj od 2.9., a preporučena maloprodajna cijena za model HONOR 70 8GB/128GB je 4.099,00 kn, a verzija 8GB/256GB je 4.499,00 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.