Obavijesti

Promo sadržaj

Hrgović, Bitorajac i Bačić na spektakularnom otvorenju Favbet automat kluba u Z centru

Hrgović, Bitorajac i Bačić na spektakularnom otvorenju Favbet automat kluba u Z centru

Nastup Lidije Bačić, mađioničara, atraktivnih plesačica, kokteli i LED show samo su dio iznenađenja koja su čekala goste na otvorenju luksuznog Favbet automat kluba u zagrebačkom Z centru, na adresi Ljubljanska avenija 2b

Svečano otvorenje je svojom prisutnošću uveličao i Filip Hrgović, najbolji hrvatski boksač te IBF-ov obavezni izazivač za pojas svjetskog prvaka i Favbet ambasador. Došao je u pratnji supruge i velike potpore Marinele te ostataka tima.

Odlična atmosfera na otvorenju Favbet automat kluba u Z centru, morate doći vidjeti ovaj veliki i luksuzni prostor! Dobra prilika za opuštanje sa suprugom Marinelom i timom, odnosno da još malo proslavimo najveću pobjedu u mojoj karijeri. Tema partyja je Great Gatsby, pa smo, kao što se može vidjeti, shodno tome prilagodili i današnji styling. Nastup Lidije, mađioničara, plesačica i kokteli samo su upotpunili i podigli već sjajnu atmosferu!“ – komentirao je Hrgović

Lidija Bačić bila je oduševljena atmosferom u Favbet automat klubu

Top lokacija i luksuzni prostor automat kluba Favbet u Z centru je mjesto mog koncerta, susreta s publikom, susreta s drugim ambasadorima Favbet-a, a to su sjajni Filip Hrgović i Rene Bitorajac...top atmosfera. Favbet je objedinio sport, glazbu i glumu kroz nas i to je jedna vrhunska kombinacija. Prošli tjedan sam nastupala u Splitu i Vinkovcima, sad sam u Zagrebu, sutra u Sloveniji .. puno je koncerata ali uvik mi je drago i uvik mi je čast nastupiti za Favbet jer naša suradnja uspješno traje i trajat će... Cijeli program je pun zabave: moje pjesme, mađioničar, plesači, kokteli, iznenađenja...jednom riječju-sjajno! Svi uživamo!"

Rene Bitorajac je također uživao u programu

Sjajan tematski party. Velik i raskošan baš kao Great Gatsby. Program je fakat zanimljiv i bogat, a vidim da su i gosti uživali u Lidijinom nastupu i ostatku iznenađenja koja im je pripremila ekipa iz Favbet-a. Drago mi je da sam na istom eventu s ostatkom Favbet ambasadora. Nadam se da će ova suradnja i ovakva atmosfera potrajati!

Na svečanom otvorenju je uz poslovne partnere, uzvanike iz showbiza i medija, prisutan bio i vlasnik Favbet-a i investitor Andrii Matiukha, koji je najavio širenje poslovanja u Republici Hrvatskoj.

Favbet već 20 godina djeluje na svjetskom tržištu sportskog klađenja, zabave te igara na sreću. U našim automat klubovima i kladionicama možete se zabavljati i diljem Hrvatske. Prošli tjedan otvorili smo Favbet automat klub u splitskom Trgovačkom centru Joker, a danas za stanovnike Zagreba veliki automat klub s najmodernijim aparatima za igre na sreću, kako bi im u pružili još jedan vid zabave. Na ovome ne mislimo stati. U Hrvatskoj planiramo provesti još dosta zanimljivih i uzbudljivih poslovnih pothvata, o kojima ćemo javnost pravovremeno obavijestiti.“ - rekao je Andrii Matiukha, vlasnik Favbet-a.

Dosadašnjim društveno odgovornim projektima, medijskim i sportskim događajima te sponzorstvima, Favbet je već pokazao kako konstantno ulaže u razne sportove, odnosno u njihov razvoj te promicanje sportskih vrijednosti. Osim navedenog Favbet je vrlo angažiran i u pružanju humanitarne

pomoći ratom zahvaćenoj Ukrajini. Favbet fundacija do sada je pružila preko 1 milijuna eura pomoći ukrajinskoj vojsci i civilima, s čime planira i nastaviti.

18+. Kad igraš, igraj odgovorno. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!