Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatski Michael Bublé priprema iznenađenje – uz evergreen repertoar stiže salsa

Hrvatski Michael Bublé priprema iznenađenje –  uz evergreen repertoar stiže salsa
6

Nakon uspješne promocije njegovog projekta Evergreen Night u prepunom Klubu Kazališta Komedija u Zagrebu, Robert Čolina priprema nove skladbe u vrućim salsa ritmovima!

Robert je, naime, udružio je snage s renomiranim glazbenikom, kompozitorom i leaderom salsa benda FiloSofía, Darkom Sedakom-Benčićem, s kojim započinje glazbenu suradnju i koncertni program koji će njegov sjajan evergreen i crossover repertoar dodatno začiniti salsa ritmovima.

„Ljubitelj sam zavodljivog salsa ritma, a posebno i latino glazbe i uvijek sam na svoj evergreen repertoar ubacivao po koju latino skladbu poput Bésame Mucho i Sway" ističe Robert, koji ovih dana s Darkom Sedakom-Benčićem radi na proširenom koncertnom repertoaru i okuplja novi prateći bend.

„Radujem se da svoj projekt Evergreen Night podižem na jednu potpuno novu razinu, sa suvremenim i svjetskim zvukom, a na jesen ću vas iznenaditi i novim singlom, koji će također biti u salsa stilu“, kaže Robert, koji nam, dok iščekujemo novi singl, priprema i jedno ljetno iznenađenje.

„Ovih sam dana za sve moje fanove snimio i jednu novu obradu, ali to neka ostane iznenađenje za sve“, nastavlja Robert.

A o tome da Robert itekako zna pogoditi u sridu i oduševiti publiku ponajbolje govori njegov istančan glazbeni stil i program koji publiku na svim koncertima vodi na glazbeno putovanje koje započinje u vremenu Franka Sinatre, Ive Robića i big band zvuka, sve do legendarnih Indexa, The Driftersa, Joea Cockera i dakako, do Michaela Bubléa…

„Program koji sada pripremamo je uistinu još kvalitetniji i zanimljiviji od svega što je publika od mene do sada imala priliku vidjeti i čuti, a dakako i plesniji. Uvjeren sam da ćemo vas oduševiti!“ tvrdi Robert.

Inače, Robert Čolina i dalje živi na dvije adrese, u Darmstadtu u Njemačkoj i u Zagrebu, u Hrvatskoj. Kada nije zauzet oko managementa ekskluzivnog turističko-ugostiteljskog objekta Oberwaldhaus u Darmstadtu koje uspješno vodi sa suprugom Tanjom već više od 20 godina, predano je posvećen glazbi. Svaku slobodnu minutu koristi za stvaranje novih glazbenih ideja i probe. A uz to što je sjajan pjevač, Robert je i multi-instrumentalist, svira gitaru i bubanj. Ženske uzdahe na svojim nastupima često izmame i njegovi sjajni plesni pokreti, a mnogi ne znaju da se Robert u mladosti i profesionalno bavio plesom, pa se ne bismo čudili da ga uskoro vidimo u nekom od plesnih natjecanja i showova. Robert će se ovog ljeta maksimalno posvetiti pripremi novog repertoara i skladbi za jesensku sezonu, no neće izostati ni koncerti.

„Svakog ljeta već tradicionalno nastupam na nekoliko ljetnih glazbenih festivala u Njemačkoj, a već smo dogovorili nekoliko nastupa u novoj postavi u Hrvatskoj i susjednoj Bosni i Hercegovini“, kaže Robert, pred kojim su koncertni nastupi u Sarajevu i Makarskoj, a s obzirom na sjajan odaziv publike u Klubu Kazališta Komedija ovog proljeća, Robert potvrđuje da će na jesen ponovno zapjevati pred zagrebačkom publikom i to u klubu Boogaloo.

„Veći prostor, novi sound, i sada uistinu jedan vatreni, plesni repertoar... Moram vam priznati da jedva čekam taj koncert!“ zaključuje Robert, a fanovima ovog karizmatičnog pjevača i vrhunskog entertainera preostaje da do skorašnjih koncerata uživaju u sjajnim video klipovima s Robertovog zadnjeg zagrebačkog koncerta.

Save the Last Dance for Me

Dajte vina hoću lom

Sve informacije o glazbenom programu Roberta Čoline potražite na njegovoj službenoj web stranici: https://coolinaband.com/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Baby boom u Slavoniji i Podravini
PROMO

Baby boom u Slavoniji i Podravini

Već imaju jasličku, vrtićku i predškolsku grupu, a očekuju još dvadesetak prinova koje će dohraniti i pustiti u prirodu. U Dravskoj priči u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije dosadno