Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatski rukometni savez i Wiener osiguranje VIG potpisali ugovor o suradnji

Hrvatski rukometni savez i Wiener osiguranje VIG  potpisali ugovor o suradnji
4

Hrvatski rukometni savez i Wiener osiguranje VIG danas su svečano potpisali ugovor o suradnji kojim je Wiener postao sponzor kako ženske, tako i muške rukometne reprezentacije

Početak ove četverogodišnje suradnje krenut će s nadolazećim Europskim rukometnim prvenstvom, a iz Wienera i HRS-a poručuju kako se na ovaj način neminovno omogućuje još veća kvaliteta uvjeta treninga i priprema naših rukometnih reprezentacija. Nakon potpisivanja ugovora te svečanog uručivanja novih reprezentativnih dresova Upravi Wienera, izbornici i čelnici Saveza osvrnuli su se na nadolazeće Europsko prvenstvo za mušku, te nedavno završeno Svjetsko prvenstvo za žensku reprezentaciju.

Povodom potpisivanja suradnje predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac izjavio je:

„Izuzetno mi je drago da počinjemo suradnju s Wiener osiguranjem, jednom od naših najznačajnih  tvrtki u toj djelatnosti.  Pomaganje hrvatskom sportu, u ovom slučaju hrvatskom rukometu kao jednom od najuspješnijih  sportova u nas,  sportu s brojnim medaljama,  iznimno velikim  rezultatima i  ugledom, pomaganje je Hrvatskoj da u ovim teškim vremenima i dalje ostane visoko  pozicionirana na karti sportskih nacija svijeta. Uz sve to, Wiener osiguranje se dodatno  promovira  u  kompaniju koja njeguje iste vrijednosti kao i hrvatski rukomet, a to su povjerenje, izvrsnost  i vrhunski domet. Mi znamo što je uspjeh. To je naša dugogodišnja misao vodilja. Naš će put prema tim ostvarenjima nesumnjivo biti znatno lakši uz poslovnog partnera i prijatelja kao što je Wiener osiguranje.“

Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja nadovezala se:

„Sretni smo i ponosni na partnerstvo s Hrvatskim rukometnim savezom i iskreno vjerujemo kako će naša suradnja u nadolazećem razdoblju doprinijeti jačanju hrvatskog rukometa te osigurati radost i zadovoljstvo navijača svih naših reprezentacija. Hrvatske rukometašice i rukometaši primjer su sportske izvrsnosti i jedni od najistaknutijih ambasadora Hrvatske u Europi i širom svijeta, gdje redovito postižu odlične rezultate te promoviraju vrijednosti iza kojih i mi u Wiener osiguranju čvrsto stojimo – izvrsnost, usmjerenost na cilj i pozitivan stav.“

Pred hrvatskom muškom seniorskom reprezentacijom sljedeća je faza priprema za Europsko prvenstvo,  koje će u siječnju 2022. godine ugostiti Mađarska i Slovačka.

Ususret Europskom prvenstvu, Hrvoje Horvat, izbornik muške rukometne reprezentacije, naveo je kako planira ostvariti sljedeće ciljeve:

„Na Europsko prvenstvo idemo braniti srebrnu medalju osvojenu prije dvije godine. Imamo novu, dosta pomlađenu reprezentaciju, ali i dovoljno iskusnih igrača da ih vode i pomognu im da što prije stasaju. Ovo je prvi korak u slaganju reprezentacije koja bi svoj vrhunac trebala dostići na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, odnosno Svjetskom prvenstvu kojemu je Hrvatska zajedno s Danskom i Norveškom domaćin 2025. godine.“   

Prva utakmica grupne faze na rasporedu je 13. siječnja u mađarskom Szegedu, gdje naše reprezentativce očekuju olimpijski pobjednici, njihovi stari rivali francuske rukometne reprezentacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!