Promo sadržaj

Komentari 0

Hrvatsko paraolimpijski odbor proslavio rodjendan uz Peveca

Hrvatsko paraolimpijski odbor proslavio rodjendan uz Peveca

Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, kao ponosni sponzor Hrvatskog paraolimpijskog odbora pridružio se proslavi njihova 55. rođendana u nedjelju, 8. rujna u Splitu

Pod Pevecovim pokroviteljstvom, posjetitelji su mogli pogledati demonstracije i upoznati Ivana Mikulića, hrvatskog paraolimpijca u taekwandou, te zaigrati stolni tenis s osobama s invaliditetom. 

Snaga volje koju imaju hrvatski paraolimpijci i razina motivacije koju pružaju svima oko sebe, neopisiva je. Izrazito sam ponosan na suradnju s Hrvatskim paraolimpijskim savezom jer svojim radom podiže inkluziju osoba s invaliditetom koja je prijeko potrebna”, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevec d.d. 

Početkom 2019. godine, Pevec je potpisao ugovor o generalnom sponzorstvu s  Hrvatskim paraolimpijskim odborom u vrijednosti od 1.125.000,00 kuna na iduće tri godine te tako postao prva hrvatska tvrtka koja se odlučila na nacionalno sponzorstvo paraolimpijskog odbora. Glavni cilj takve podrške je nastup hrvatskih sportaša na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.