Obavijesti

Promo sadržaj

Huawei P Smart 2021 dolazi s četverostrukom 48MP AI kamerom

Huawei P Smart 2021 dolazi s četverostrukom 48MP AI kamerom
5

Vrhunska kamera po razumnoj cijeni

Opremljen četverostrukom AI kamerom od 48MP i Huawei SuperCharge tehnologijom, P Smart 2021 savršen je za dijeljenje predivnih fotografija na društvenim mrežama.

Nije jednostavno s povoljnim pametnim telefonom snimiti kvalitetne snimke - posebice pri slabom osvjetljenju gdje bi vam trebao moćan hardver i algoritmi fotoaparata koje biste obično pronašli u vodećim modelima. Srećom po nas, nedavno lansiran P Smart 2021 dolazi s moćnom baterijom od 5000 mAh, 22,5 W Huawei SuperCharge tehnologijom i 48 MP Quad AI sustavom kamera. A kako funkcionira kamera? Pogledajmo.

Glavnom kamerom snimite fotografije visoke razlučivosti

Zahvaljujući glavnoj kameri od 48 MP, P Smart 2021 dolazi s visokom razlučivosti koja može izravno snimiti fotografije s kamerom od 48MP koje se mogu otisnuti u veličini do 2,1m x 2,8m - a detalji bi su i dalje jasni čak i kada se povećaju.

Ako želite fotografirati male kućne ljubimce, P Smart 2021 može prepoznati dinamičke objekte i prilagoditi brzinu blende, tako da nećete propustiti trenutak koji želite snimiti. Fotografije možete snimati bilo kad i bilo gdje, te ih možete podijeliti na platformama društvenih medija kako bi ih svi drugi mogli vidjeti.

Snimite jasne fotografije čak i noću

U noćnom načinu rada, P Smart 2021 smanjuje šum kod više kadrova kako bi učinkovito posvijetlio sliku u slabo osvijetljenim okruženjima, istovremeno prilagođavajući svjetlost kod previše osvijetljenih dijelova. Uz to, P Smart 2021 podržava ručne ekspozicije do 6 sekundi, što povećava dinamički raspon fotografija noćnih scena i poboljšava osvijetljenost u mračnom okruženju.

(P Smart 2021 primjer fotografije, noćni način rada)

Širokokutna i makro leća za snimanje na različite načine

Širokokutna leća zasigurno dobro dođe u onim situacijama grupnih zabava kada se čini da ne možete sve uklopiti u fotografiju, a pri ruci nemate selfie stick. P Smart 2021 opremljen je ultra širokokutnom lećom od 8MP 120° koja pruža šire vidno polje. Makro objektivom od 2MP možete snimati na udaljenosti od 4 cm i dobiti  jasnu sliku čak i kad je snimite izbliza, što će vas potaknuti na istraživanje mikro svijeta.

(P Smart 2021 primjer fotografije, Makro)

Snimite prekrasne fotografije pomoću Portret načina

P Smart 2021 dolazi s portretnim načinom koji ne samo da može uljepšati izgled vaše kože već i koristiti algoritme kako bi se vaša slika dodatno istaknula.

(P Smart 2021 primjer fotografije, Bokeh efekt)

Fotografija je samo jedna od stvari koje P Smart 2021 radi sjajno. Telefon je također opremljen 6,67-inčnim FHD+ zaslonom, 128 GB  interne memorije i dolazi u tri verzije: Crush Green, Blush Gold i Midnight Black, sve za početnu cijenu od 1.699 kn. Kao jedan od najboljih povoljnih mobitela s kamerom u 2020. godini, P Smart 2021 definitivno vrijedi kupiti.

Za one koji žele više

Korisnicima su uz FreeBuds Pro dostupni i nedavno predstavljeni Watch GT 2 Pro – Huaweijev najnapredniji pametni sat, Watch Fit koji se ističe naprednom podrškom za razne sportove te Huawei P smart 2021, uređaj koji nudi vrhunske performanse po izvrsnoj cijeni.

Huawei je nedavno lansirao i svoju novu flagship seriju pametnih telefona Mate 40 koja donosi najnovije tehnologije i poboljšano korisničko iskustvo. Predstavljene su ukupno četiri izvedbe, uz novi Porsche Design pametni sat, naglavne slušalice FreeBuds Studio, Eyewear II pametne naočale i Sound wireless zvučnik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura