Obavijesti

Promo sadržaj

Igračke za sretno i bezbrižno djetinjstvo: Pogledajte najnovije trendove na tržištu!

Igračke za sretno i bezbrižno djetinjstvo: Pogledajte najnovije trendove na tržištu!

Igračke su neizostavan dio djetinjstva. One ne samo da pružaju djeci sate zabave, već igraju i važnu ulogu u djetetovom razvoju. Kroz igru, djeca uče nove stvari, razvijaju motoričke i kognitivne sposobnosti te maštu

U ranom djetinjstvu, igračke su važne za razvoj osnovnih motoričkih i senzornih vještina. Bebe i mala djeca uče hvatanjem, držanjem i manipuliranjem predmeta kao što su kocke, loptice i plišane igračke. Kroz igru s ovim predmetima, dijete razvija svoje motoričke vještine, kao i svoje osjetilne i percepcijske sposobnosti.

Kako dijete raste, igračke postaju sve složenije i mogu pomoći u razvoju kognitivnih vještina, uključujući logiku, matematiku, znanost i prostornu percepciju. Igračke poput slagalica, građevinskih setova i društvenih igara mogu pomoći u razvijanju ovih vještina kroz interakciju s drugim djecom i odraslima. Ukoliko tražite upravo takve igračke, odličnu ponudu možete pronaći u trgovinama Denis igračke ili na njihovom webu. Izdvojili smo 5 najzanimljivijih igračaka! Pročitajte o kojim igračkama je riječ u nastavku.

Moj prvi laptop

Ovaj interaktivan laptop dolazi s čak 60 različitih funkcija koje su prilagođene djeci, poput različitih igara koje pomažu pri razvijanju pamćenja i aktivnosti. Uz njega, vaše dijete će na zabavan način moći učiti slova, brojeve i računanje. Najveća prednost ovog laptopa je što potiče kreativnost i razvoj finih motoričkih vještina. Sa šarenim tipkama i različitim funkcijama, ova igračka je za djecu koja vole imitirati odrasle i učiti kroz igru. Namijenjen djeci od 3 godine i više te spada pod najprodavanije proizvode trgovine Denis igračke.

Guralica motor

Za razvoj koordinacije i ravnoteže kod djeteta idealne su guralice. Za mališane koji vole biti aktivni, Denis igračke nude guralicu motor 4 Sport veliki sorto. Ovaj proizvod će oduševiti djecu koja žele voziti motocikl, a pritom ostati sigurni i uživati u vožnji. Djeca vole aventure na tri kotača, stoga su guralice savršen izbor dok djeca uživaju u vožnji i istraživanju svijeta oko sebe. Široki kotači pridonose boljoj stabilnosti tijekom vožnje a čvrsti bočni rukohvati jamče sigurni hvat i vođenje.

Trampolin

Ako pak tražite igračku koja će vašeg mališana zaposliti na otvorenom, tu je trampolin sa zaštitnom mrežom promjera 305 cm. Ovaj trampolin pružiti će djetetu sate zabave i kretanja na svježem zraku, a istovremeno će pomoći u razvijanju njihovih motoričkih sposobnosti. Visina sa postavljenom zaštitnom mrežom iznosi 240 cm, a težina ovog trampolina je samo 46 kg. Preporučuju se za djecu od šest godina.

DENIS je vlastiti brend tvrtke Aranea maloprodaja d.o.o. pod kojim proizvode velik dio asortimana igračaka i sezonskih artikala.

Osim vlastitog brenda u asortimanu imaju Bruder, Lego, Disney, PawPatrol, Barbie, Mojo, Fisher Price, Marvel, Super Mario, Transformer, Hasbro i mnoge druge.

Tijekom sada već više od 30 godina postojanja brenda, Denis je postao pouzdan dobavljač lancima trgovina i supermarketa kako domaćih tako i stranih. Kvalitetom i zdravstvenom ispravnošću artikala iz vlastitog asortimana cilj je zadovoljiti potrebe svojih kupaca uz poštivanje najznačajnijih međunarodnih standarda.

Preko svojih maloprodajnih jedinica posluje na 17 lokacija diljem Hrvatske, a jedina je i hrvatska specijalizirana trgovina igračkama.

U veselom prostoru Denis trgovine pronaći ćete edukativne, zabavne i maštovite igračke za sve uzraste.

Posjetite ih u šarenom svijetu igračaka i prepustite se svijetu mašte.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem