Obavijesti

Promo sadržaj

Igraj spektakularnu nagradnu igru barcaffea

Igraj spektakularnu nagradnu igru barcaffea
3

50 posebnih doživljaja za 50 godina! Barcaffè slavi 50. rođendan i želi ga proslaviti sa svima vama. Stoga je priredio bogati nagradni fond od 50 posebnih doživljaja za 50 godina

Barcaffè slavi 50. rođendan i želi ga proslaviti sa svima vama! Stoga je priredio bogati nagradni fond od 50 posebnih doživljaja za 50 godina. Zaigraj nagradnu igru koja započinje 9. ožujka i traje do 27. travnja. 2020. godine i osvoji doživljaj po svom izboru. Biraj između koncerata, city breakova, adrenalinskih pustolovina, obiteljske zabave ili SPA uživanja. Zbog trenutne situacije osvojenu nagradu možeš iskoristiti bilo kada u naredne 2 godine. Kako do nagrada? Vrlo jednostavno.

1. Kupi proizvod

Kupi bilo koji proizvod Barcaffè i posjeti www.barcaffe.hr i unesi broj računa.

2. Sačuvaj račun

Ako te izvučemo, računom dokazuješ prijavu na nagradnu igru. Zato ga sačuvaj do izvlačenja!

Sve informacije možete saznati na linku: www.barcaffe.hr

Sretno 😊

Wobbler A4 HR
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!