Obavijesti

Promo sadržaj

Imamo super savjet za bolno, nadraženo i suho grlo!

Imamo super savjet za bolno, nadraženo i suho grlo!
3

Pred nama je sezona kada smo više podložni virusima, a suho i nadraženo grlo može biti poprilično neugodno. Smeta za posao, razgovore, kod jela i čini nas nervoznim jer nikako ne prolazi

U današnje vrijeme teško je sresti nekoga koga nije zatekla jedna od najčešćih jesenskih zdravstvenih neugodnosti, bilo da je riječ o začepljenom nosu, kašlju ili grlobolji. Prvi dani infekcije gornjeg dišnog sustava najčešće su povezani s neproduktivnim i suhim kašljem, začepljenim nosom i grloboljom.

Preparati koji sadrže ekstrakte biljaka predstavljaju odličnog saveznika za tretiranje problema s grlom i ždrijelom. Islandski lišaj već je dugo poznat u tradicionalnoj medicini kao sastojak za zaštitu sluznice dišnih putova. Dišni sustav neprestano dolazi u doticaj s vanjskim zrakom  i time je izložen brojnim mikroorganizmima.

Suhi ekstrakt islandskog lišaja dobiva se iz cijele biljke te u svom sastavu ima polisaharide koji oblažu sluznicu i na taj način smanjuju podražaj na kašalj. Također pripravci s propolisom i eteričnim uljima tradicionalno se već godinama koriste kao pomoć kod prehlada i viroza.

U ljekarnama možete pronaći Islandski lišaj Forte u spreju. Riječ je o medicinskom proizvodu iz poznate Pharmoval linije koji štiti grlo od nadraženosti, smanjuje osjećaj žarenja u usnoj šupljini i povećava hidratiziranost mukoznih membrana. Uz ekstrakt islandskog lišaja sadrži i ekstrakt nevena, bagremov med, propolis, ekstrakt aloe vere te eterična ulja poljske metvice, eukaliptusa i majčine dušice.

Pharmoval linija u svojoj ponudi već dugo ima i poznati, a za djecu i omiljeni, Islandski lišaj Plus sirup za nadraženo grlo naših najmanjih. Sirup je dodatno obogaćen vitaminom C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Odličnog je okusa, ne sadrži konzervanse, a mogu ga koristiti djeca već od godinu dana.

Oba proizvoda se mogu nabaviti u ljekarnama bez recepta ili s dostavom na kućnu adresu na poznatoj internet trgovini drogerija.hr, a više informacija o oba pripravka na bazi islandski lišaja možete potražiti na službenim stranicama Pharmoval proizvoda poznatim po odličnom omjeru cijene i kvalitete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'