Obavijesti

Promo sadržaj

Inovativna metoda pranja vozila bez korištenja vode

Inovativna metoda pranja vozila bez korištenja vode

Dva mlada studenta preuzela su franšizu inovativnog pranja vozila na području Hrvatske koje se može usporediti s tradicionalnim autopraonicama, ali bez ikakvog korištenja vode

Marko Crnobrnja i Marko Šojat, mladi i ambiciozni studenti ZŠEM-a, nedavno su pokrenuli posao za suho pranje vozila nositelja franšize M Core Solutions d.o.o. pod nazivom CareNDrive

Vrijedno je istaknuti da kompletan posao pogone mlade snage, a njihov inovativan pristup čišćenju vozila postao je popularan među brojnim zadovoljnim korisnicima koji traže brzo, sigurno i eco friendly pranje

Pranje bez vode i bez oštećenja 

Jedan od najčešćih strahova koje korisnici imaju kada čuju za ovakav načina pranja jest mogućnost oštećenja na površini vozila. Međutim, Marko i Marko odlučno demantiraju takve tvrdnje. Njihova tehnika uključuje posebne tekućine koje pružaju zaštitni sloj vozilu, dok se ista brišu mikrofibernim krpama koje pažljivo upijaju sitne čestice, osiguravajući da se vozila ne ogrebu. Na ovaj način su već, bez primjedbi, oprali preko 5000 automobila i uvjeravaju buduće korisnike u sigurnost njihove usluge. 

Benefiti i partneri 

CareNDrive nudi brojne benefite svim korisnicima. Prije svega, obzirom da za ovakav način pranja nije potrebna voda, koristeći njihovu uslugu pranja vozila korisnici doprinose zaštiti okoliša. Osim toga, tim mladih poduzetnika dolazi na adresu klijenta u dogovoreno vrijeme, čime ćete uštedjeti vrijeme, a blistavo čisto vozilo čekati će vas na vama željenoj lokaciji.

Uzimajući u obzir njihovu predanost i kvalitetu rada, nije iznenađujuće da CareNDrive surađuje s brojnim rent a car tvrtkama kao što su Sixt, Enterprise, Hertz, Optima Rent, Avia, Avant i Last minute te tvrtkama Delta Oil British American Tobacco. Tim je također u pregovorima s još nekim kompanijama, što ukazuje na njihov rastući uspjeh na tržištu i kvalitetu same usluge. 

Usluge, cijene i područja poslovanja 

Što se tiče cijena, CareNDrive pruža pristupačne opcije za svoje privatne korisnike, s cijenom od 30 eura za kompletne usluge pranja vozila i 20 eura za vanjsko pranje. Za poslovne korisnike, cijene se prilagođavaju ovisno o količini vozila, uz mogućnost dodatnih popusta za zaposlenike. 

CareNDrive trenutno nudi svoje usluge na nekoliko lokacija. Cjelogodišnje su dostupni u Zagrebu, Velikoj Gorici, Rijeci i Splitu, dok sezonski pokrivaju otok Krk i Pulu. Kako bi osigurali zadovoljstvo korisnika, planiraju i daljnje proširenje, osluškujući potražnju i potencijal poslovanja na ostalim područjima. 

Kako biste rezervirali svoj termin, posjetite njihovu web stranicu www.carendrive.hr ili profile na Instagramu i Facebooku.

CareNDrive je uvijek spreman pružiti vrhunsku uslugu suhog pranja vozila, brzo i bez ikakve štete, s trajnim rezultatima i zadovoljstvom klijenata, uvjerite se sami! 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.