Obavijesti

Promo sadržaj

J.R. August objavio album "Live at Hrvatski glazbeni zavod"

J.R. August objavio album "Live at Hrvatski glazbeni zavod"
2

Koncertni album na Blue-Ray-u i dvostrukom CD-u

J.R. August, vanserijski kantautor i višestruki dobitnik nekoliko domaćih glazbenih nagrada, objavio je album “Live at Hrvatski glazbeni zavod” na kojem je snimka zabilježena na koncertu sredinom veljače ove godine.

J.R. August – “Distort Reality”

 
“Live at Hrvatski glazbeni zavod” donosi 14 pjesama izvedenih u pratnji benda i zbora, od kojih su se dvije, “The Misanthropist” i “The Exorcist”, po prvi put našle na nosaču zvuka i kojima J.R najavljuje rad na novom studijskom albumu. Kao najava objavljen je spot “Distort Reality”, s kojom je i bio otvoren koncert, a uslijedile su “The Darkroom Boogie”, “Lead the Way”, “Black Limousine” dok će video za najnoviju, “Change Of Seasons”, biti predstavljen 23. rujna. Režiju koncerta snimljenog u suradnji Croatia Recordsa s Hrvatskim društvom skladatelja potpisuje Marko Zeljković Zelja, ton majstor je Dražen Završki, dok miks i mastering potpisuje Goran Martinac (Croatia Records Studio). Snimka ovog fantastičnog koncerta u prodaji je kao Blu-ray i dvostruki CD u izdanju Croatia Recordsa.

 

J.R. August publiku je osvojio svojim neprikosnovenim talentom i prvijencem, “Dangerous Waters”, koji je suvereni osvajač titule hrvastkog albuma 2019. godine. Od objave se nalazi na listi najprodavanijih izdanja, a nedavno je objavljen i bogato opremljen dvostruki LP. Osim tog albuma nedavno je realizirana i kolekcija EP-jeva “Murky Waters” 

J.R. August – “Lead The Way”

J.R. August stiže u društvu Mary May 23. rujna u dvorište zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti. Za ovaj dvostruki koncert u prodaji je svega 400 ulaznica po cijeni od 70 kuna u pretprodaji, odnosno 90 kn, a na dan koncerta. Kupiti se mogu na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...