Obavijesti

Promo sadržaj

Jaguar nudi 'taksi vožnju' u limuzini XE SV Project 8

Jaguar nudi 'taksi vožnju' u limuzini XE SV Project 8
2

Posjetitelji 'Zelenoga pakla' u Nordschleifeu odsada će moći iskusiti čari jurnjave u najbržemu Jaguaru na svijetu

Riječ je o rekorderu Nürburgringa, koji je ostvario impozantno vrijeme za vozila s četirima vratima namijenjena za cestovnu uporabu. Project 8 nudi najviši stupanj performansi od bilo kojeg automobila istoga proizvođača, a pokreće ga 5-litreni motor V8 sa 600 'konja'. Svi koji će se htjeti okušati u ovoj adrenalinskoj jurnjavi bit će potpuno upoznati s ovim automobilom, a stazom će ih prevesti profesionalni vozači koji zbog sigurnosnih razloga neće voziti brže od 250 km/h. Usto, svi sudionici osjetit će čari prolaska jednim od najzahtjevnijih zavoja staze na kojima se nerijetko dosežu velike g-sile. 

Valja spomenuti kako su u proizvodnji ovog superbrzog automobila sudjelovali najbolji inženjeri i vozači s kojima britanska tvrtka raspolaže. Dodajmo i kako je fokus za njegove proizvodnje isključivo bio usmjeren na sportske performanse pravoga trkaćeg automobila. Project 8 od 0 do 100 km/h sprinta samo 3,7 sekundi, a postiže najveću brzinu 322 km/h. Uz spomenute performanse i odlično prianjanje podlozi ovaj je automobil legendarnu stazu prešao za 7 minuta i 21 sekundu. 

Dodajmo još kako se ovaj automobil priključio takozvanomu projektu Taxi i Jaguarovu modelu XJR575 koji je i prije uveseljavao brojne posjetitelje. Ovo iskustvo oni će moći doživjeti do sredine studenoga, kada se staza zatvara, a ponovno na scenu stupa otvorenjem sezone 2019. 

Rezervirajte svoje mjesto u Jaguaru za 199 eura po krugu na www.jaguar-experience.de!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve