Obavijesti

Promo sadržaj

Jedan produženi vikend – tri atraktivne Hostin destinacije

Jedan produženi vikend – tri atraktivne Hostin destinacije
3

Uz sve toplije vrijeme i ublažene mjere, napokon razmišljate o odmoru, no ne znate kamo otići i kako provesti nadolazeći produženi vikend? Donosimo vam tri atraktivne destinacije između kojih možete odabrati!

Ako za vas okruženje smokava, maslina, borove šume i skrovita pjeskovita plaža predstavljaju scenografiju iz mašte, onda se svakako uputite prema Dalmaciji… Naime, blizu otoka Murtera i mjesta Tisno nalazi se apartmansko naselje i kamp Hostin Tisno u kojem ćete zahvaljujući bogatim sadržajima osiguranima samo za goste naselja moći kreirati odmor prema vlastitim željama. A kad se zaželite zabave i gastronomskih doživljaja ili prekrasne prirode – Murter, Vodice, Šibenik ili Zadar i obližnji nacionalni parkovi udaljeni su samo kratku vožnju.

Možda vam je draža privatnost i osjećaj odmora u vlastitoj kući na moru? I dalje ostajemo u Dalmaciji, no ovaj put idemo do Paga gdje se u blizini Novalje i uvale Gajac nalaze istoimeni apartmani Hostin Gajac. Kada su u pitanju zabavni sadržaji o Novalji ne treba puno pričati, no osim brojnih uslužnih objekata i sportsko-rekreacijskih sadržaja u blizini Gajca nalaze se i prekrasne plaže – Zrće, Caska i Straško. Za one koji na odmoru ne žele sjedati u automobil do središta Novalje vozi redovita autobusna linija, a zahvaljujući dobrim otočkim prometnicama, mnogobrojnim arheološkim lokalitetima te poznatoj gastro ponudi i zabavi, Gajac je uistinu prava destinacija za one željne nešto aktivnijeg odmora.

Za ljubitelje istarske kuhinje i istarskih vina, predlažemo put do samog kraja istarskog poluotoka gdje se u blizini Pule nalazi turističko naselje Duga Uvala. U mirnom kraju koji je istovremeno dobro povezan s ostalim turističkim središtima Istre smjestili su se apartmani Hostin Duga Uvala, svega 150 metara udaljeni od mora. U njihovoj blizini brojni su zabavni i sportsko-rekreacijski sadržaji, a sama uvala je, kažu, najljepša od četiri uvale zaljeva Vinjole. Tamo možete pronaći plažu po svom ukusu neovisno o tome volite li skrivene stijene ili sitni šljunak, a zahvaljujući blagom padu i nevelikoj dubini mora u kupanju će uživati i djeca i manje vješti plivači. Na kraju dana smjestite se na svoju vlastitu terasu i uživajte u zalasku sunca. Zar to ne zvuči izvrsno?

Neovisno o tome koju destinaciju odaberete, zaštita zdravlja svih gostiju i osoblja u svim turističkim kapacitetima kojima upravlja Hostin na prvom je mjestu te se poštuju sve preventivne mjere zaštite od koronavirusa i visoki higijenski standardi. Stoga možete biti opušteni i sigurni te mirno uživati u odmoru o kojem ste maštali.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Od sada u Pan-pek po najfiniji sourdough kruh
PROMO

Od sada u Pan-pek po najfiniji sourdough kruh

U Pan-peku vas čekaju sourdough klasik, sourdough korica ili sourdough tamni kruh – novi kruhovi od kiselog tijesta u čijem ćete okusu, kvaliteti, karakterističnoj rupičastoj strukturi i svježini uživati sa svakim zalogajem - probajte već danas!

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.
Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!