Obavijesti

Promo sadržaj

Jede vam se nešto slatko, fino, kremasto i mekano?

Jede vam se nešto slatko, fino, kremasto i mekano?
5

Pomislite li često kako vam se jede nešto slatko ili ako iznenadni gosti u vašem kućanstvu nisu rijetkost, zasigurno će vas razveseliti činjenica da sada pri ruci uvijek postoje ručno rađene slastice domaćeg brenda 7STARS

Osmislila ih je Marija Čulo, mlada poduzetnica iz Vinkovaca, sa željom da udovolji potrebama moderne obitelji s ubrzanim životnim tempom, odnosno svima omogući da uvijek imaju spreman desert u rangu hotela s pet zvjezdica. Iako prije toga nije nikada napravila kolač, od realizacije svoje ideje nije odustala. Šest mjeseci je posvetila traženju idealnih receptura, pronalasku i opremanju prostora u kojem će izrađivati slastice i zapošljavanju sedam radnica.

U konačnici, kreirano je i sedam posebnih, originalnih slatkih proizvoda: čoko torta s okusom čokolade i voćna torta s okusom šumskog voća, voćne tortice s okusom maline i ananasa, čoko tortice, deserti s okusom čokolade i okusom lješnjaka i čokolade, zatim čoko bombice, kokos bombice s okusom kokosa i šumskog voća te lješnjak kuglice, desert s keksom i okusom čokolade - sve redom slastice raskošnog okusa. 7STARS slastice je dovoljno izvaditi iz zamrzivača i ostaviti nekoliko sati u hladnjaku, nakon čega će impresionirati svakoga tko ih proba. S obzirom na to da su zamrznuti tehnikom brzog smrzavanja, deserti i nakon odmrzavanja zadržavaju svoj oblik i teksturu.

Svi proizvodi rađeni su ručno, što je ujedno i njihova najveća posebnost. Od kreme, biskvita ili ukrasnog čokoladnog sloja, sve etape prolaze kroz ruke vrijednih zaposlenica, članica 7STARS obitelji. Svaki sastojak i dodatak precizno su birani, biskvit je pažljivo rezan, a svaki ukras s ljubavlju dodan, zbog čega je već na prvu jasno da se svatko tko proba ove slatke proizvode u njih zaljubi na prvi pogled.

Marija je otvorila i dvije trgovine, po jednu u Vinkovcima i u Puli, sudjelovala u brojnim humanitarnim akcijama, i baš kada je sve izgledalo kao da ide uzlaznom putanjom, na vrata je zakucala pandemijska 2020. Kako su u tim okolnostima privremeno zatvoreni restorani i hoteli, najveći kupci 7STARS brenda, opstanak njenog poslovanja doveden je u pitanje, a mlada poduzetnica našla se pred zidom. Već gotovo pred odustajanjem, u prijavi na društveno odgovorni projekt "Startaj Hrvatska" Marija je prepoznala novu priliku da svoje poslovanje podigne na višu razinu, 7STARS deserte ponudi još širem tržištu i time sebi i zaposlenicama osigura plaću.

Projekt “Startaj Hrvatska” pokrenuli su SPAR Hrvatska i Nova TV kako bi poduzetnicima i startupima pomogli u plasmanu njihovih proizvoda na police velikog trgovačkog lanca. Ipak, pred Marijom je bio još jedan izazov - plasman na police podrazumijeva i besprijekorne procese, HACCP sustav, poznavanje terminologije, poznavanje EAN-13 koda i još puno toga. Uz podršku stručnog tima kompanije SPAR Hrvatska te potporu obitelji, posebno djece kojima Marija želi biti primjer i pokazati zašto je važno nikada ne odustati, u tome je i uspjela. Sudjelovanje u projektu "Startaj Hrvatska" Mariji je, kako je navela, dalo novi vjetar u leđa, a iz kompanije SPAR Hrvatska su naručili 7000 komada slatkih proizvoda 7STARS.

Ovi ručno rađeni deserti mogu se pronaći u posebnim frižiderima Startaj Hrvatska u svim INTERSPAR hipermarketima te redovnim pozicijama u frižiderima odabranih SPAR supermarketa diljem Hrvatske. Uz Mariju Čulo, još je sedmero kandidata dobilo jedinstvenu priliku za ostvarenje svojih poduzetničkih snova kroz projekt “Startaj Hrvatska“. Njihove životne i poduzetničke priče gledatelji mogu pratiti u dinamičnim emisijama subotom u 18.15 na Novoj TV.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini