Obavijesti

Promo sadržaj

Jednake mogućnosti za sve – Germania uz plivački klub Natator

Jednake mogućnosti za sve – Germania uz plivački klub Natator
3

Ana Sršen, paraolimpijka i osnivačica kluba: „Hvala Germaniji što je vrijednom donacijom prepoznala našu vrijednost i pozitivan doprinos lokalnoj zajednici!“

U posebnom fokusu društveno odgovornog poslovanja Germanie svakako su sport, mladi i pomoć osobama s invaliditetom, pa je potpora plivačkom klubu Natator idealna prilika da se objedini sve od navedenog. Natator je jedan od naših najuspješnijih plivačkih klubova, čiji članovi nastupaju na paraolimpijskim igrama, te su osvajači medalja na WPS europskim i svjetskim prvenstvima, mediteranskim igrama, državni su prvaci i rekorderi...

Natator je osnovala hrvatska paraolimpijka Ana Sršen 2003. godine. Glavni cilj bio je stvoriti klub jednakih mogućnosti za sve osobe koje žele plivati, a Germania se rado odazvala potpomognuvši klub,  ovoga puta sa 20.000,00 kuna.

“Hvala Germaniji što je vrijednom donacijom prepoznala našu vrijednost i pozitivan doprinos lokalnoj zajednici. Naš cilj je aktivno poticanjem ljudi da se bave plivanjem i promicanje bio-psiho-socijalnih učinaka plivanja.” – rekla je naša proslavljena paraolimpijka Ana Sršen na uručenju donacije koju je uručila menadžerica korporativnih poslova Germanije Kristina Džigurski.

Osobito dirnut donacijom koja je uručena na novom bazenu u Sveticama je Ivan Miličević, IT manager u Germaniji, koji je i sam pasionirani plivač i dugogodišnji član plivačkog kluba Natator.

Ivan Miličević, Ana Sršen, Kristina Džigurski

U klubu se provodi program ranog plivanja  po Halliwick konceptu i Freds Swim Academy metodi čiji cilj je omogućiti djeci različitih mogućnosti da postanu sigurni plivači do pete godine i tako znanjem plivanja osiguraju prevenciju od utapanja, zadovolje potrebu za kretanjem i jačaju vlastito samopouzdanje i samosvijest.

PK Natator je organizator međunarodnog plivačkog kampa, član Zagrebačkog plivačkog saveza, Zagrebačkog sportskog saveza osoba s invaliditetom, Hrvatskog plivačkog saveza, Hrvatskog plivačkog saveza osoba s invaliditetom i drugih brojnih udruženja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura