Obavijesti

Promo sadržaj

Jednostavno i povoljno do brzih i sigurnih transakcija

Jednostavno i povoljno do brzih i sigurnih transakcija
5

Svi smo se ponekad našli u situaciji da nam novac treba odmah, ali nismo do njega mogli doći dovoljno brzo. Za to sada postoji rješenje…

Svi smo se ponekad našli u situaciji da nam novac treba odmah, ali nismo do njega mogli doći dovoljno brzo. Za to sada postoji rješenje i zove se aircash, nova uslugu na financijskom tržištu Hrvatske koja korisnicima omogućava najbrži i najjednostavniji prijenos novca na Ininim maloprodajnim mjestima.

Za one koji još ne znaju što je aircash – radi se o jednostavnoj aplikaciji za pametne telefone pomoću koje je slanje novca moguće u svega nekoliko sekundi. Bez obzira želite li novac poslati gotovinom ili karticom, nije potrebno više od 3 klika kako bi se novac zapravo i poslao, a s obzirom da većina Ininih prodajnih mjesta radi 24 sata, do svoga novca možete doći uvijek.

aircash često organizira promocije s kojima nagrađuje svoje korisnike. Pratite web i Facebook stranicu kako bi saznali kada će organizirati iduću akciju.

Aircash aplikacija ne zahtjeva ispunjavanje kompliciranih papirnatih obrazaca već je slanje novca jednostavno kao slanje poruke i to uz vrlo povoljne naknade.

 

S aircash aplikacijom slanje novca nikada nije bilo brže. Iz udobnosti svoga doma pošaljite novac odmah, u par sekundi! Budite jedan od brojnih korisnika koji su prepoznali prednosti slanja i primanja novca preko aircash aplikacije. Čak ako volite zaigrati igre na sreću, uz aircash možete brzo i jednostavno isplatiti svoj dobitak s online računa Hrvatske Lutrije.

Također, aircash često organizira promocije s kojima časti svoje korisnike. Pratite web  i Facebook  stranicu kako bi saznali kada će organizirati iduću akciju.


Još nemate aircash aplikaciju? Besplatno je preuzmite s Google Play-a ili App store-a.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura