Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 2

Jeste li se ikad zapitali ima li horoskop veze s vašim stilom vožnje? Evo prigodnog vodiča!

Jeste li se ikad zapitali ima li horoskop veze s vašim stilom vožnje? Evo prigodnog vodiča!

Ljudi, otkad je svijeta i vijeka, odgovore na pitanja od životne važnosti traže u zvijezdama. Zašto bi onda bilo išta drugačije kad je posrijedi izbor prometala koje će optimalno odgovarati našem zodijačkom karakteru?!

VIDEO

Horoskop je milenijima jedna od omiljenih razbibriga ljudskog roda. Iz zvijezda čitamo kad nas muče ljubavni, poslovni ili financijski problemi, pa zašto bismo onda činili razliku kad je posrijedi način na koji se ponašamo u prometu? Jer, vjerovali ili ne, zvjezdane konstelacije pod kojima smo rođeni, prema tumačenjima astrologa, utječu čak i na ovo za život važno područje!

Ovan

Ovnovi pripadaju među najluđe vozače u Zodijaku. Divlji su, vole brzinu, a kad zapadnu u gužvu ili zaglave iza nekog puža na cesti, ni psovke im nisu strane. Osim jezika bez dlake, ove astrološke divljake na kozmičkome makadamu krasi izražen natjecateljski duh. Pridodamo li tome da će radije glavom kroza zid nego da im netko kaže kako postoji bolji smjer kretanja, dolazimo do sljedeće dobitne kombinacije: EMO FOLD sklopivi električni bicikl.

Minimalan ali agresivan stil. Preklopni bicikl FOLD 2 dizajniran je za one koji mnogo putuju i žele sa sobom ponijeti bicikl. Motor i baterija izuzetno su lagani, a standardni nosač za prtljagu dizajniran je tako da možete povesti čak i suputnika koji uživa u životu na rubu.

Bik

S obzirom na vatru koja ih pokreće, ne bismo rekli da su Bikovi oprezni, staloženi i mirni vozači koji ne vole ništa na brzinu. Štoviše, Bikovi će se, za razliku od Ovnova, na svoje odredište dokotrljati pod egidom: Stići ću kad stignem, samo da pritom ne skrećem s rute. Za usputni ručak će, doduše, uvijek pronaći vremena, pa nećete pogriješiti ako ih usporedite s arhetipom bake za volanom.

Postoji li onda za njih bolji izbor od legendarnog Ponyja? Retro izgled oplemenjen modernim prizvukom, a zahvaljujući provjerenoj kvaliteti, Bikovi, kao i svi koji se tako osjećaju, u njemu će uživati barem do penzije

Blizanci

Premda se nerijetko mogu podičiti s više od jednog lica, Blizanci su najpouzdaniji među astrološkim vozačima. Ni pod koju cijenu ne trpe pretjerano divljanje, ali su im jednako toliko mrske dosadne rute. Blizanci će bez trunke grizodušja iskoristit i najmanju priliku za prekid i pauzu u vožnji, a od dugih trasa više mrze samo loše playliste.

Blizanci će zbog toga najbolje proći s provjerenim klasicima – gradskim biciklima. KTM gradski bicikl dizajniran je kao najprikladniji bicikl za Blizance, bilo da putuju biciklom na posao ili se samo rekreiraju vožnjom bicikla. Uz kvalitetan i decentno dizajniran okvir, ovaj je gradski bicikl kompletno opremljen za svakodnevne gradske ture, bez obzira na to vozili se danju ili noću, u odijelu ili sportskim hlačama. 

Rak

Ako smo Bikove usporedili s arhetipom bake na cesti, onda za Rakove možemo reći samo da oni predstavljaju arhetipske umirovljenike na antisteroidima. Na asfaltu preziru Ovnove i njima slične zodijačke divljake, a srednji će vam prst, čak i u najvećem prometnom čepu, izvući samo ako im na žulj stanete nepoštovanjem prometnih pravila. Sigurnost prije svega, to je deviza pod kojom Rakovi voze.

Vodeći se time, bili oni odrasli ili ne, Rakovima bismo preporučili bicikle s pomoćnim kotačima. Djeca Rakovi će se, naravno, u tom slučaju svojim Lombardo dječjim biciklom 16 najtransparentnije uklopiti u promet, ali se pomoćnih kotača na svom biciklu sigurno neće posramiti ni oni stariji pripadnici ovog znaka, koji doista sigurnost cijene prije svega.

Lav

U društvu su možda veći od Sunca, ali na cesti se Lavovi najčešće skvrče do veličine makova zrna. U prometu, naime, nećete susresti veće paničare od njih. U izboru prometala jednako su tašti kao pred ogledalom, a s kritikom se dobro nose jednako kao Rakovi s brzinom. I ne dao vam Bog da se uz njih izgubite jer Lavovi će radije krepati u divljini nego priznati da su pogriješili i pitati za put.

EMO MONSTER električni sklopivi bicikl jedan je od trenutačno najseksi bicikala na tržištu, savršeno dizajniran za sve prigode. A na ovom biciklu, stvorenom za ljubitelje off-roada, čak će i najtvrdoglaviji Lavovi u divljini preživjeti dovoljno dugo da ih netko pronađe.  

Djevica

Premda su šanse da na cesti sretne Djevicu koja je sretna za volanom manje nego da u Zagrebu nabasate na žirafu, nećete pronaći zodijački znak koji će planiranju vašeg putovanja pristupiti s više strasti. No budite na oprezu! Djevice se, neovisno o tome tko vozi, neće libiti iskazati nezadovoljstvom manjkom vozačkih vještina, ali težih okršaja trebali biste biti pošteđeni sve dok se pokorno držite rute.

Kako Djevice neće za volan, veće su šanse da ćete ih pronaći na mjestu na kojem ćete puniti svoje električne bicikle, a čini nam se da bi ovakva solarna punionica električne opreme impresionirala čak i najzahtjevnije Djevice! Vrijedi pokušati!

Vaga

Ako ste Djevica, onda vam svakako preporučujemo stražnje sjedište prometala kojim upravlja Vaga – makar to bio sic na biciklu. Vage su nevjerojatno susretljive članice zodijačke obitelji i one će na cestu uvijek oprezno i po PS-u, ali s udobnošću suputnika na umu. Sve dok ih ne snađe nepredviđena situacija, onda će im se dići sve dlake na tijelu i nemale su šanse da se krenu, poput pokvarenog zvrka, bezglavo vrtjeti u krug.

No budući da su toliko uslužne, Vage će vjerojatno u prometu sudjelovati i u svojstvu dostavljača. S obzirom na trenutačnu ponudu, na otvorenom ćete ih gotovo sigurno sresti za volanom električnog skutera EMO Delivery, trenutačno najpopularnijeg dvokotača, posebno dizajniranog za potrebe dostave hrane i pića. I bez brige, ništa se manje sigurno na njemu neće osjećati ni dvonožni suputnici, što će posebno oduševiti naše Vage.

Škorpion

Ako zodijačkim orbitama voze veći divljaci od Ovnova, onda su to jedino Škorpioni. Dramatični prije svega, uživat će u vožnji po rubu i bez grižnje savjesti ignorirati pravila – barem dok se ne susretnu s nekim tko je u tome bolji od njih. U tom će slučaju otpustiti sve konce i bez pardona sasuti na divljaka salvu kletvi, toliko inovativnih da ih još ni Biblija nije zabranila. 

Škorpione ćete na proputovanju galaksijom vjerojatno vidjeti u najbržemu mogućem prometalu na dva kotača, a mi smo prilično uvjereni da bi u našem slučaju to mogao biti Električni skuter EMO Scooter, opremljen Bosch motorom bez četkica, zahvaljujući kojem brzo razvija maksimalnu brzinu te je u mogućnosti savladati uspon od čak 25%.

Strijelac

Teško da ćete na zodijačkoj autocesti pronaći boljeg vozača od Strijelca. Em su mirni, em su znatiželjni, em ćete ih teško naživcirati. Sve bi to bilo sjajno, samo da vama ne prekipi jer u životu niste dočekali da se na dogovorenome mjestu pojave točni.

Ovi će se univerzalno dobri vozači zato odlično snaći bez obzira na to što vozili. Pripadate li ovom znaku ili samo volite dobar deal, preporučujemo vam da posjetite novo hit odredište za sve online kupce, na kojem ćete pronaći sve od igle do kacige za glavu.

Jarac

Jarci su prirodni neprijatelji svih baka na cesti. Nestrpljivi su, eksplozivni i preziru spore sudionike u prometu. Najčešće ćete ih susresti na rutama koje izravno vode od točke A do točke B jer zavoje vole jednako kao ljude koji se boje brzine. Ipak je riječ o znaku koji slovi kao suzdržani control freak, što ne znači da se na električnom skuteru neće snaći bolje od Škorpiona!

Vodenjak

Ako vam je ikad itko trubio na semaforu, velike su šanse da je to bio neki Vodenjak. Premda su kratkog fitilja na raskrižjima, s ovim ćete zračnim znakovima najviše uživati u društvu, pa se nemojte začuditi kad ih u prometu sretnete više, formiranih u jato, na putu do dalekih krajeva; po mogućnosti bez plana i programa.

Ljudima koji vole grupne izlete u masovnijem sastavu, neovisno o tome jesu li rođeni Vodenjaci ili se samo tako identificiraju, preporučujemo team bicikle KTM 693 Macina. Riječ je o moćnim električnim biciklima koji će bez dvojbe magnetski privući mnogo više od ljubomornih pogleda!

Ribe

Ribe su umjetničke duše Zodijaka, a koncentracija im u pravilu nije jača strana. Sve dok stižu tamo kamo trebaju ići, teško ćete im u prometu privući pozornost, a one bi vama, s druge strane, mogle pomrsiti račune jer voze prema svojim pravilima. S Ribama, dakle, najbolje u prtljažnik i ostaviti ih da uživaju u pogledu na svijet koji prolazi!

SHOPAJ24 novo je središnje mjesto sa svime što vam treba i što će vam ikad trebati - od igle do lokomotive. Proizvodi po najboljim cijenama lako se pretražuju po kategorijama i lokacijama, a registracija nije potrebna. Ne gubite dragocjeno vrijeme, posjetite portal s najboljim ponudama!
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.