Obavijesti

Promo sadržaj

Jesu li cloud tehnologije budućnost?

Jesu li cloud tehnologije budućnost?
2

Konferencija Setcor XDay 2.0: Istraživanje najnovijih trendova i inovacija u tehnologiji i poslovanju

Svjetski trendovi jasno pokazuju, budućnost poslovanja je u cloudu. S obzirom na brzi razvoj tehnologije, cloud ne samo da mijenja način na koji tvrtke pohranjuju i pristupaju podacima, već također postavlja temelje za inovacije sutrašnjice. Jedan od ključnih trendova koji potiče ovu transformaciju je uspon umjetne inteligencije i strojnog učenja (AI i ML). Ove tehnologije, sa svojom sposobnošću obrade ogromne količine podataka i donošenja složenih odluka u stvarnom vremenu, zahtijevaju veliki kapacitet obrade za što je cloud savršeno rješenje, omogućujući tvrtkama da koriste napredne analitičke alate, automatiziraju procese i postižu veću učinkovitost.

Uz umjetnu inteligenciju, dva pojma koja se ističu kada se govori o trendovima u cloudu su hibridni cloud i multicloud. Hibridni cloud kombinira najbolje od oba svijeta, privatnih i javnih cloud resursa, omogućujući tvrtkama da prilagode svoje IT okruženje prema specifičnim potrebama, dok istovremeno optimiziraju troškove. S druge strane, multicloud rješenje koristi više cloud pružatelja usluga, dajući tvrtkama fleksibilnost u odabiru najboljih rješenja za svaku pojedinu aplikaciju ili uslugu.

S obzirom na sve ove trendove i potencijalne promjene koje donose, konferencija Setcor XDay 2.0 postaje nezaobilazno mjesto za sve one koji žele biti na čelu tehnološke i poslovne revolucije. "Posljednjih godina, prateći svjetske trendove, hrvatsko tržište bilježi rast korištenja usluga u oblaku. S obzirom na velika ulaganja za uspostavu infrastrukture potrebne za razvoj servisa baziranih na AI-u, njeno korištenje u cloudu tvrtkama se nameće kao jedino ekonomski opravdano rješenje", istaknuo je Mislav Peričić, Direktor Sektora informacije tehnologije u tvrtki Setcor. Peričić će biti jedan od ključnih govornika na konferenciji, gdje će u svom predavanju „The Next Level Cloud“ razraditi ove teme i pružiti uvid u svijet Clouda, umjetne inteligencije i trendova za uspješno poslovanje.

Osim što će Mislav Peričić pružiti dublje razumijevanje ove revolucionarne tehnologije, konferencija će okupiti niz stručnjaka iz različitih sektora kako bi razmijenili iskustva, predstavili najnovija rješenja i razgovarali o budućim izazovima i prilikama. U svijetu gdje se tehnologija neprestano mijenja, važno je biti informiran i pripremljen za buduće izazove. Konferencija Setcor XDay 2.0 pružit će vam priliku da steknete dublje razumijevanje cloud tehnologije i kako je najbolje iskoristiti u vašem poslovanju. Ne propustite priliku da se pridružite ovom događaju i zajedno s nama istražite što donosi budućnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zamijenite stare krovne prozore novima i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za 1 euro
PROMO

Zamijenite stare krovne prozore novima i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za 1 euro

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala?

Za Pastorov rebranding i kampanju, Superstudio osvojio 3 zlatne ideje X
PROMO

Za Pastorov rebranding i kampanju, Superstudio osvojio 3 zlatne ideje X

Tvornica Pastor, najveći proizvođač vatrogasne opreme u ovom dijelu Europe, prošle je godine u velikom stilu objavila početak novog uzbudljivog poglavlja u svom poslovanju.
Veliki tjedni horoskop: Rak se mora paziti viroza, a Djevice napokon ulaze u bolje razdoblje
od 21. do 27. travnja

Veliki tjedni horoskop: Rak se mora paziti viroza, a Djevice napokon ulaze u bolje razdoblje

Jarci će uspješno otkloniti zdravstvene tegobe, a slobodni Vodenjaci bi nekog zanimljivog mogli upoznati u društvu, na izletu ili kakvom okupljanju te putovanju