Obavijesti

Promo sadržaj

Jole je snimio novu verziju velikog hita „Maksimalno“

Jole je snimio novu verziju velikog hita „Maksimalno“
2

Još od 2017. godine rado pjevušimo veselu melodiju Joline pjesme „Maksimalno“ koja nas je osvojila kombinacijom dobrog ritma i teksta s kojim se lako poistovjetiti

Originalni stihovi pjesme „Maksimalno“ već su nam dobro poznati, a nova verzija pjesme posvećena je ljubavi prema – spavanju. Poslušajte kako zvuči.

Novi stihovi posvećeni su kampanji koju je Jole snimio za popularni brand Dormeo, kao novi ambasador dobrog sna. Jole je Dormeo kampanju snimao sa suprugom Anom i četvero djece, a svoje večernje rituale, navike spavanja i izbor savršenog madraca otkrili su nam i pritom se odlično zabavili.

U suradnji s Dormeom, Jole je u ovom velikom hitu otpjevao svoj stav o kvalitetnom madracu, a ne sumnjamo kako će ovog ljeta usmjeriti i vaše misli na važnost dobrog sna. Pogledajte video i poslušajte kako Jole opisuje svoj izbor kada je spavanje u pitanju te ne zaboravite – uz lijepe snove, život je pjesma.

I vaš život može biti pjesma jer Dormeo ovog ljeta časti sve kupce posebnom ponudom prilikom kupovine madraca. Iskoristite -20% popusta i ovog ljeta kvalitetno se odmorite.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije