Promo sadržaj

Komentari 0

Jole je snimio novu verziju velikog hita „Maksimalno“

Jole je snimio novu verziju velikog hita „Maksimalno“

Još od 2017. godine rado pjevušimo veselu melodiju Joline pjesme „Maksimalno“ koja nas je osvojila kombinacijom dobrog ritma i teksta s kojim se lako poistovjetiti

Originalni stihovi pjesme „Maksimalno“ već su nam dobro poznati, a nova verzija pjesme posvećena je ljubavi prema – spavanju. Poslušajte kako zvuči.

Novi stihovi posvećeni su kampanji koju je Jole snimio za popularni brand Dormeo, kao novi ambasador dobrog sna. Jole je Dormeo kampanju snimao sa suprugom Anom i četvero djece, a svoje večernje rituale, navike spavanja i izbor savršenog madraca otkrili su nam i pritom se odlično zabavili.

U suradnji s Dormeom, Jole je u ovom velikom hitu otpjevao svoj stav o kvalitetnom madracu, a ne sumnjamo kako će ovog ljeta usmjeriti i vaše misli na važnost dobrog sna. Pogledajte video i poslušajte kako Jole opisuje svoj izbor kada je spavanje u pitanju te ne zaboravite – uz lijepe snove, život je pjesma.

I vaš život može biti pjesma jer Dormeo ovog ljeta časti sve kupce posebnom ponudom prilikom kupovine madraca. Iskoristite -20% popusta i ovog ljeta kvalitetno se odmorite.