Obavijesti

Promo sadržaj

Još 10 dana glasovanja za Coca-Colina vježbališta na otvorenome

Još 10 dana glasovanja za Coca-Colina vježbališta na otvorenome
7

Dodatnim angažmanom građani se još mogu izboriti za vježbališta na otvorenome. Posljednji dani glasovanja bit će odlučujući za dobivanje aktivnih zona

Još je samo deset dana, do 15. travnja, moguće glasovati za deset hrvatskih gradova u kojima će biti uređena vježbališta na otvorenome u sklopu ovogodišnjega izdanja Coca-Colina projekta Pokret za radost. U neizvjesnu borbu uključio se dosad velik broj građana putem mrežne stranice www.pokretzaradost.hr, a na stranici se može pratiti i trenutačni poredak gradova. No, kako je ostalo još nešto manje od dva tjedna do završetka glasovanja, borba za osvajanje aktivnih zona može biti neizvjesna do samoga kraja jer se zajednice koje se sada dodatno angažiraju mogu, današnjemu poretku unatoč, izboriti da se nađu u društvu gradova dobitnika vježbališta na otvorenome.

Pleternica, 140916 - aktivna zona

Deset gradova u kojima su aktivne zone najpoželjnije i najpotrebnije odabiru sami građani, a prigodu da glasuju imaju jedanput dnevno. Dosadašnji odziv glasača pokazatelj je da hrvatski građani prepoznaju vrijednost koju vježbališta imaju za unaprjeđenje kvalitete života u njihovim lokalnim zajednicama, što je razveselilo i pokretače inicijative. „Projektom smo željeli potaknuti zajedništvo građana koji se na ovaj način mogu izboriti za sebe i svoj grad te mu pokloniti vrijedan sadržaj i obogatiti svoje lokalne sredine. Pozivam stoga sve građane da sudjeluju u posljednjih deset dana glasovanja jer upravo njihov glas može pridonijeti kvalitetnijemu životu u lokalnoj sredini“, izjavila je Boška Trbojević, direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću za Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Građani mogu glasovati u tri kategorije gradova te će se tako vježbališta u suradnji s gradskim upravama urediti u četiri najbolje plasirana grada do 10 000 stanovnika, u tri grada od 10 000 do 35 000 stanovnika te u tri grada s više od 35 000 stanovnika. Osnovna je vrijednost projekta to što svako vježbalište Coca-Cola gradu predaje u trajno vlasništvo kako bi se njime mogli koristiti svi građani. Nova mjesta za rekreaciju i druženje tako postaju dostupna svima te obogaćuju mjesne sadržaje.

Knin,28.10.2016 - Svecano otvorenje Coca Cola Aktivne zone

Prošle je godine, kad je pokrenuta inicijativa, svoje vježbalište na otvorenome dobilo prvih deset gradova u Hrvatskoj iz kojih dolaze iznimno pozitivne reakcije. Građani se vježbalištima redovito koriste za rekreaciju, druženje i boravak na otvorenome, a pronašla su primjenu i u tjelesnome odgoju te radu sportskih klubova.

Partneri su projekta Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski Crveni križ, a potporu su projektu dali Ministarstvo zdravstva, Središnji državni ured za šport te Udruga gradova u Republici Hrvatskoj. I ove godine kao njegovi veleposlanici projekt podržavaju Mirza Džomba, nekadašnji rukometni reprezentativac i Antonija Blaće, televizijska voditeljica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!