Obavijesti

Promo sadržaj

Još dva tjedna za prijavu na Moj Zaba Start

Još dva tjedna za prijavu na Moj Zaba Start
2

Zainteresirani mogu prijaviti projekte u tri različita područja – Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo

Prijave za natječaj Moj Zaba Start, kroz koji Zagrebačka banka dodjeljuje gotovo milijun kuna potpora, otvorene su još samo dva tjedna – do 31. srpnja 2017. Projekti se mogu prijaviti u tri različita područja – Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo, a osim financijske potpore, banka će finalistima omogućiti i edukacije kroz mentorsku podršku partnera i ambasadora te promociju onih najboljih.

Moj Zaba Start prilika je za poduzetnike, umjetnike, znanstvenike i sve one koji imaju inovativne i tržišno utemeljene ideje da ih i realiziraju. Otkad se projekt provodi Zabrebačka banka je podržala 29 najboljih održivih projekata iz različitih područja. Među njima su sada već tržišno razvijeni projekti poput web aplikacije Rentlio za iznajmljivanje apartmana i soba, iCat katamarana za povezivanje otoka te startupovi poput Adopta koji se bavi izradom online softwara koji S&M tech tvrtkama pruža podršku u zapošljavanju ljudi. Među dobitnicima potpora je i Gooma, mobilno poslovno rješenje za obradu loko vožnje i putnih naloga te MyBeeLine tehnološko rješenje za upravljanje poslovanjem u pčelarstvu.

Uvjete natječaja te prijavu možete potražiti na web stranici www.mojzabastart.hr. Nakon završetka prijava, stručna komisija ocijenit će prijavljene radove te će 25. rujna biti objavljeni finalisti natječaja. U svakoj kategoriji komisija će izabrati po tri najbolja rada koji će dobiti nagradu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna. U svakoj kategoriji dodijelit će se i posebna nagrada publike, u iznosu od 30.000 kuna.

Projekt možete pratiti na web stranici www.mojzabastart.hr ili na društvenim mrežama pod #MojZabaStart

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj