Obavijesti

Promo sadržaj

JYSK svojim dolaskom i donacijom razveselio djecu u Pazinu

JYSK svojim dolaskom i donacijom razveselio djecu u Pazinu
4

Kompanija JYSK opremila je učionicu za odmor Područne škole Sveti Petar u Šumi

Sa željom da unaprijedi svakodnevni rad i boravak djece, njihovih profesora i učitelja, međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK uručio je vrijednu donaciju Područnoj školi Sveti Petar u Šumi. Uz to, ova lijepa vijest dolazi s najavom otvaranja prve JYSKove trgovine u Pazinu. 57. trgovina otvorit će se ovog četvrtka, 24. kolovoza u 9 sati, na adresi Ulica Istarskih narodnjaka 17.

Na nagradni natječaj uspješnog maloprodajnog lanca, „JYSK donira Pazinu“, prijavilo se više različitih institucija i udruga s izvrsnim idejama kako unaprijediti život lokalne zajednice kao i samih korisnika prijavljenih udruga.

Glasovima građana odlučeno je da se donacija uruči Područnoj školi, Sveti Petar u Šumi, koja radi u sklopu Osnovne škole Vladimira Nazora u Pazinu. Škola trenutno upisuje oko sto djece, a ono što im nedostaje je prostorija u kojoj se djeca mogu družiti kada imaju slobodan sat ili školski odmor. Opremanjem prostorije za druženje smanjit će se prazan hod i potaknuti socijalizacija između učenika, što je vrlo bitan aspekt odrastanja. JYSK je kompanija koja uvijek brine i daje podršku lokalnim zajednicama, a mladi i održivost su uvijek u fokusu. Prostorija je opremljena namještajem koji djeci omogućava rad (učenje, pisanje zadaća) kao i zabavu i druženje. Uređivanje takvog prostora učenicima čini boravak u školi opuštenijim i zabavnijim, a samu školu ugodnijim mjestom za boravak i kvalitetnije provođenje vremena.

Donacija je dodijeljena ispred same škole koju je ispred JYSKa posjetila Nataša Cvitić, Store managerica JYSKove trgovine iz Pazina, koja je predala poklon bon Voditelju područne škole, Veljku Ferenčaku.

"Vjerujemo da ulaganje u obrazovanje i djecu čini naš temelj. JYSK uvijek teži ne samo poslovnom uspjehu, već i stvaranju pozitivnih promjena u društvu. Donacija školi u Pazinu reflektira našu želju da podržimo razvoj obrazovanja i omogućimo mladima bolje uvjete za učenje i razvoj, ali i odmor“, izjavila je gđa. Cvitić.

Povodom otvaranja nove trgovine u Pazinu JYSK je pripremio značajne popuste do 70 posto, a tijekom prva dva dana, prvih 100 kupaca može očekivati posebne poklone iznenađenja. Nova trgovina koja zapošljava 5 novih djelatnika proteže se na nešto više od 1200 m2 a uređena je prema novom skandinavskom konceptu 3.0 koji nudi još inspirativnije izlaganje proizvoda, uređenje i osvjetljenje, što će kupcima ponuditi novo iskustvo kupovine.

Više informacija o samim ponuda i akcijama možete pronaći na JYSK otvorenje Pazin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.