Promo sadržaj

Komentari 0

Kad će to ljeto? Donosimo izbor najljepše ljetne obuće po nevjerojatnim cijenama!

Kad će to ljeto? Donosimo izbor najljepše ljetne obuće po nevjerojatnim cijenama!

S velikim nestrpljenjem čekamo trenutak kada ćemo dosadnu zimsku obuću zamijeniti najljepšim modelima sandala i ljetnih cipela, a uz ovakvu ponudu iz Deichmanna, ljeto ne može stići dovoljno brzo! Deichmann Top Prilika donosi popuste na odabrane modele ljetne obuće iz nove kolekcije, a akcija će trajati sve do 16. svibnja!

Nova kolekcija za proljeće i ljeto u Deichmann donosi najmodernije modele ljetnih tenisica, cipela i sandala za žene, muškarce i djecu. Deichmann oduvijek drži korak s najnovijim trendovima, ali obećava i klasične modele koji nikada ne izlaze iz mode, što je vidljivo i u ovoj najnovijoj kolekciji. Asortiman koji nudi idealan izbor za svakog kupca još je primamljiviji kada se na odabrane modele doda popust – a u Deichmannu vas sve do 16. svibnja očekuje od 20% do 27% popusta na odabrane ljetne artikle.

Deichmannova Top Prilika donosi sniženja ženskih sandala, a u ponudi su ravne sandale kao i sandale s potpeticom ili platformom. Posebno oduševljava širok izbor boja što znači da će se vrlo lako pronaći idealne sandale za svaki outfit i stil odijevanja.

Osim sandala, tu su i sniženja koja se odnose na ljetne modele tenisica, a posebno se ističu sniženi modeli Fila tenisica. Brend Fila je u prethodnim sezonama bio jedan od najtraženijih brendova sportske obuće, a posebno popularni bili su chunky modeli i tenisice s platformom. Ove godine trendovi se kreću u smjeru elegantnijih modela, a upravo takve Fila tenisice nalazimo u sklopu Top Prilike.

Ova akcija prava je prilika da cijela obitelj po najpovoljnijim cijenama u ljeto ušeta u novim modelima ljetne obuće. Na popustu se također nalaze najudobnije muške sandale kao i sandale za djevojčice i dječake. U asortimanu ćete pronaći izbor sportskih sandala za najudobniju dječju igru, ali i modne sandale u ljetnim bojama koje će djevojčice obožavati.

Ne događa se često da sezonske modele iz nove kolekcije kupite po cijeni sniženoj i do 27%, i zato je Deichmannova akcija Top Prilika kakva se ne propušta za kupovinu ljetnih sandala, cipela i tenisica.

Odabrane modele na sniženju od 20% do 27% i cijelu novu kolekciju možete pronaći u svim Deichmann trgovinama, a asortiman i dostupnost modela možete provjeriti na web stranici Deichmanna: https://www.deichmann.com/HR/hr/shop/promo/top-deal.cat