Obavijesti

Promo sadržaj

Kad ste zadnji put pročitali kvalitetnu knjigu? Evo gdje možete pronaći svjetske naslove

Kad ste zadnji put pročitali kvalitetnu knjigu? Evo gdje možete pronaći svjetske naslove

Brojna istraživanja ukazuju na to da čitanje utječe na kvalitetu života, ali i osjećaj zadovoljstva. Oni koji čitaju više, bolje razumiju ljude kojima su svakodnevno okruženi

‘Onaj tko ne voli čitati nije pronašao pravu knjigu za sebe’ - J.K. Rowling

- Ako kojim slučajem i jeste jedni od rijetkih koji ne vole čitati možda je autorica serijala knjiga o malom čarobnjaku u pravu. No, to ipak ne znači da trebate prestati tragati za svojim ukoričenim bijegom iz stvarnosti jer postoji mjesto koje je privuklo tisuće ljudi, postoji mjesto zahvaljujući kojem su mnogi uronili u začudan svijet knjiga.

To mjesto je eknjizara.hr

Happy,Young,Woman,Reads,Book,And,Drinks,Coffee,In,Bed

Online knjižara

Otvorena prije svega nekoliko godina, virtualna eknjizara.hr u vrlo kratkom vremenu pobudila je pažnju mnogih koji su tražaili utopiju čitanja. Dokaz tome je preko 20 tisuća pratitelja na Facebook stranici te preko 12 000 narudžbi od kada se pojavila u virtualnom svijetu 2017. godine.

eknjižara je, prije svega pouzdan i pregledan web shop, koji garantira sigurnu kupnju i brzu isporuku na kućnu adresu. Osim toga, eknjižara je mjesto koje vam gotovo svakodnevno nudi brojne popuste i pogodnosti što knjige čini još dostupnijim, a čitanje primamljivijim. Sama ponuda ove online trgovine knjigama je za svaku pohvalu. Među brojnim naslovima svatko može pronaći nešto za sebe.

Najveći izbor knjiga

Roditelji nesumnjivo mogu odabrati nešto iz segmenata slikovnica i knjiga za djecu, na što s obzirom na ponudu eknjižara vodi posebnu brigu. Edukativne slikovnice, bojanke, bajke i pripovijetke djeci su najzanimljiviji način upoznavanja sa knjigama još od najranije dobi. Oni će stariji i iskusniji u čitanju već pronaći nešto iz segmenta publicistike u sklopu kojeg se nude mnogi naslovi (priručnici, enciklopedije, self help knjige, kuharice ali i monografije te stručna literatura), a ukoliko želite pročitati dobru priču, roman ili novelu bez obzira bili ljubitelji krimića, ljubića, horrora ili fantasya, beletristika na eknjižari će zasigurno zadovoljiti svačiji ukus.

Kvalitetni naslovi

U kojoj se mjeri eknjižara može pohvaliti kvalitetnim naslovima govori i interes kojeg su pokazali brojni čitatelji, a koji su u velikom broju i s krajnjim oduševljenjem prihvatili najnoviju ediciju knjiga pod nazivom ‘Epske priče’, u sklopu koje se objavljuju svjetski poznate mitologije raznih naroda kroz povijest (Keltska mitologija, Nordijska mitologija, Grčka mitologija, Vikinške narodne pripovijetke i bajke). Upravo će vas ta edicija u doglednoj budućnosti iznenaditi kvalitetnim pripovijetkama kao i novim naslovima koji su u pripremi.

Sve u svemu…..čini se kako je vašim traženjima kvalitetne i pristupačne knjige došao kraj.

Jer postoji mjesto na kojem u svega par klikova možete otvoriti čarobni svijet ukoričene čarolije kojoj nema zamjene. U tom svijetu možete putovati iznova i iznova…..


Kliknite na eknjizara.hr i uvjerite se sami.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.