Obavijesti

Promo sadržaj

Kada završe studij Effectus, skoro svi diplomanti se zaposle

Kada završe studij Effectus, skoro svi diplomanti se zaposle
4

Effectus studij financije i pravo uvršten je među top tri privatna studija u Hrvatskoj, a po završetku studija stječu se dvije diplome - financija i prava

Effectus studij financija i prava jedini je studij u Hrvatskoj i regiji koji omogućava stjecanje jedne diplome iz dva komplementarna područja – iz financija i prava. Na taj način postaje se interdisciplinarni stručnjak što povećava mogućnost zaposlenja, omogućava viša primanja i bolje izglede za karijerno napredovanje.

Interdisciplinarno obrazovanje  Effectus-a poslodavcu omogućava zapošljavanje “2 u 1 stručnjaka”. The University of Oxford, jedno od najpoznatijih, najkvalitetnijih i najpriznatijih svjetskih sveučilišta, nudi interdisciplinarni studij financija i prava. Ono što Oxford navodi kao prednost je široka paleta poslova i zanimanja koje studenti nakon završenog studija mogu raditi, poput investicijskog bankarstva, financijske analize i regulacije, posla u odvjetničkom poduzeću ili velikoj korporaciji. Čak 98% studenata koji završe  studij, u današnjoj situaciji ekonomske krize,  posao pronađe u roku tri mjeseca. 

Akademskim programom, koji provode eminentni hrvatski sveučilišni profesori, znanstvenici i stručnjaci, Effectusov program je u potpunosti usporediv s europskim visokoškolskim ustanovama. Naglasak se stavlja na stjecanje praktičnih znanja i vještina. Danas se od mladih na tržištu rada očekuje da uz odgovarajuću diplomu imaju i praktične vještine, tehnike i iskustvo pa Effectus studij  naglasak stavlja na stjecanje praktičnih vještina i tehnika kroz brojne vježbe, a posebno kroz obveznu stručnu praksu i terensku nastavu te rad na konkretnim projektima. Osim toga, nerijetko se dogodi da poslodavac kod kojih je student obavljao stručnu praksu, postaje njegov i budući poslodavac.

Osim što otvara ulaz na tržište rada, Effectus daje i temelj za nastavak studija na studijima doktorske razine, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Najbolji pokazatelj uspješnosti je 98%-tna zaposlenost diplomanata u prvoj godini po završetku preddiplomskog stručnog studija. Iako su i studenti koji završe i sveučilišne i stručne studije u trajanju od tri godine uoba slučaja baccalaureusi, prvostupnik sa završenim stručnim studijem je već po stjecanju prvostupničke diplome spreman za tržište rada i za nastavak studiranja. To omogućuje studentima da specijalistički studij po želji nastave uz rad. 

Effectus studij financije i pravo uvršten je među top tri privatna studija u Hrvatskoj. Za vrijeme studija Effectus svojim studentima osigurava mogućnost međunarodne prakse i studentske razmjene putem sudjelovanja u Erasmus+ programu, koji obuhvaća sve europske međunarodne programe i inicijative EU. Neophodno je studentima osigurati mobilnost i uskladiti studij u Hrvatskoj sa studijima u inozemstvu kako bi diplomanti studija u Hrvatskoj mogli konkurirati mladim stručnjacima iz zemalja čijem stupnju razvijenosti Hrvatska teži.

Svi detalji dostupni su na web stranici effectus-uciliste.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!