Obavijesti

Promo sadržaj

Kako brzo doći do novca i uživati u 10 najboljih restorana

Kako brzo doći do novca i uživati u 10 najboljih restorana
2

Do sada smo se već pomirili da novogodišnje odluke koje smo si obećali, a vezane su uz dijete, fitnese i ostale ružne riječi, nećemo izvršiti. Već smo i smislili razloge

Do sada smo se već pomirili da novogodišnje odluke koje smo si obećali, a vezane su uz dijete, fitnese i ostale ružne riječi, nećemo izvršiti. Već smo i smislili razloge, poput: jednom se živi, zašto bi se uopće ograničavali, život je prekratak za dijete, treba uživati u životu i slično. I nismo jedini.

Činjenica jest da uživanje u hrani godi tijelu, jasno, ako je u normalnim količinama. Zapravo nećete pogriješiti ako se vodite umjetnošću. Možda vam sada na prvu zvuči čudno, ali što je tanjur ljepši (što ima više različitih boja i oblika hrane u njemu), to je zdraviji.

S tim u mislima, prošetali smo se Zagrebom i sastavili mali popis odličnih novih mjesta u kojima možete pojesti finu i zdravu hranu.

Xato

Novo, drugačije, neobično i jako ukusno – tako ga najčešće opisuju oni koji su posjetili ovaj novi restoran u Zagrebu. Na vama je da provjerite.

Noel

Luksuzno romantično uređenje samog mjesta dodatno će vam se svidjeti, pogotovo ako imate u planu proslaviti Valentinovo. 

Dubravkin put

Ne samo da je hrana odlična i uopće način pripreme zabavni doživljaj, njihova vinska karta jedna je od najboljih u Zagrebu.

Carpaccio

Jedan od onih restorana koji nudi tako dobru hranu da se nerijetko dogodi da ge gosti moraju odbiti jer nema mjesta. Predlažemo da nazovete i potencijalno rezervirate mjesto.

Time

Ako želite atmosferu u kojoj se osjećate kao na Manhattanu i kušati fantastične specijalitete, vrijeme je za Time.

Zinfandel’s

Restorani u hotelima nekako ne odišu atmosferom ili okusima koje biste rado kušali, ali ovaj je restoran od mnogih stručnjaka smještene među najbolja tri restorana u Zagrebu. Provjerite i vi o čemu se radi.

Ab Ovo

Jedno od mlađih i najperspektivnijih mjesta u Zagrebu. Mnogi ih hvale, pa zašto ne biste i vi.

Tekka

Jede vam se sushi? Ovdje se priprema najbolji sushi u Zagrebu! Dobar tek!

Agava

Elegantna i hedonistička kuhinja, kako su je neki nazvali, uz koju savršeno idu pažljivo birana hrvatska vina, rezultirat će odličnom večerom. 

Mali Bar

Svježa sezonska hrana, odličan ukus i talent kuhara pokazat će vam kako hrana itekako može biti lijek za sve. 

Treba uživati u životu. Sami, s partnerom ili prijateljima – nećete pogriješiti ako se povremeno počastite dobrim ugođajem i još boljom hranom. Pokušajte žvakati duže i jesti sporije, osjećat ćete se bolje i osjetit ćete sve predivne okuse. A ako vam je potrebna mala financijska pomoć kako biste uživali u svom svoj novom životnom stilu, javite nam se klikom na Ferratumbank.hr bez ustručavanja – tu smo samo za vas.

A ako se odlučite za Ferratumbank Mikrokredit s rokom otplate do 30 dana ostvarujete i 30% popusta na bankovnu naknadu. 

Prijava za kredit traje svega nekoliko minuta. Potrebno je ispuniti jednostavan online obrazac na linku Ferratumbank.hr, točnije:

- odabrati iznos kredita i rok otplate

- unijeti osnovne osobne podatke (ime, prezime, adresa, kontakt podaci, broj računa za isplatu)

- dostaviti fotografije osobne iskaznice i kartice tekućeg računa ILI odabrati postupak osobne identifikacije i procjene kreditne sposobnosti putem automatiziranih sustava Jumio i Instantor, što može višestruko ubrzati postupak odobrenja i isplate kredita. 

Odobrenje dobijete već za 15 minuta, a za sve vam je potrebna osobna iskaznica i internet. Provjerite i ostale mogućnosti i uživajte u hedonističkoj veljači!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.