Obavijesti

Promo sadržaj

Kako je BOOST promijenio trčanje zauvijek?

Kako je BOOST promijenio trčanje zauvijek?
3

adidas i Sport Vision pozivaju vas da se ponovno zaljubite u BOOST osjećaj na svojim nogama. Kako i zašto, pitali smo se i mi i, naravno, došli do odgovora

S obzirom da nam je najčešće mjesto za trčanje grad, poseban je izazov pravilno odraditi rutu pored toliko crvenih semafora, drugih prolaznika i blještavih svjetala. No, upravo je to adidas imao na umu kada je nedavno izbacio novu siluetu tenisica za trčanje Pulseboost HD koju možete kupiti u Sport Vision trgovini u Arena centru ili na Sport Vision webu. Tenisica je to koja savršeno odgovara svim potrebama urbanih trkača, što mi i jesmo uostalom. 

S dodatnom podrškom prednjeg dijela stopala, adidas Pulseboost HD predstavlja posljednju inovaciju tog branda iz područja Boost tehnologije. Nova silueta pruža više stabilnosti, uz maksimalni povrat energije i još veći komfor. Dizajnirana tako da stopalo bude bliže podlozi, PulseBoost HD je tenisica koja trkačima omogućava nagla zaustavljanja i brze promjene pravca i u najurbanijim sredinama.

Riječ je o prvoj tenisici koja nudi Boost HD, novu verziju prepoznatljivog adidas đona i tehnologije. Tu je i novi Continental™ Adaptive Traxion, gumeni vanjski dio đona koji stopalu pruža maksimalnu stabilnost prilikom brzih i nepredvidivih kretnji, kao i Adapt Knit - jedinstveno fleksibilno gornjište. 

Zahvaljujući QR kodu koji je ugrađen u jezik tenisice, trkači jednostavnim skeniranjem mogu uživati u najdražoj playlisti koja ih motivira na brže, jače i kvalitetnije trčanje. 

Tenisicu možete testirati i kupiti u Sport Vision trgovini u Arena centru, ili na Sport Vision webu. Isprobajte je i saznajte zašto svi pričaju da je adidas BOOST tehnologija od izlaska Pulseboost tenisice s Boost HD tehnologijom promijenila način i kvalitetu trčanja zauvijek. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.