Obavijesti

Promo sadržaj

Kako krenuti u novu godinu sa snažnim imunitetom?

Kako krenuti u novu godinu sa snažnim imunitetom?
3

Blagdanski puni stolovi predstavljaju izazov kojem najčešće pokleknu i najjači karakteri. Ne trebate osjećati krivnju zbog uživanja u blagdanskim delicijama, ali pokušajte započeti novu godinu sa zdravim prehrambenim navikama

U blagdansko vrijeme često izlazimo iz uobičajenog dnevnog ritma pa samim time izostavljamo redovitu tjelesnu aktivnost te jedemo više nego inače i to uglavnom hranu bogatu mastima i šećerom. Također, češće se družimo s ljudima s kojima nismo tako često u kontaktu. Ponekad nam dolaze gosti iz raznih krajeva svijeta što samo povećava mogućnost razmjene virusa i bakterija.

Složite snažnu mrežu obrambenog sustava

Imunološki sustav sjajno je rješenje našeg organizma za zaštitu od bolesti i drugih vanjskih i unutarnjih faktora. Budući da si za vrijeme blagdana češće dopuštamo nezdrave izlete i poroke, nije teško zanemariti unos imunološkom sustavu prijeko potrebnih mikronutrijenata. Dobrim životnim navikama možemo pružiti podršku imunološkom sustavu da obavlja svoj rad najbolje što može.

Isparavan put prema snažnom imunitetu su konzumacija uravnotežene i raznovrsne prehrane, redovita tjelesna aktivnost, izbjegavanje stresa i većih količina alkohola, osiguravanje kvalitetnog sna i odmora, te održavanje vlastite higijene. Kao dodatna pomoć za održavanje imuniteta, multivitamini u obliku dodataka prehrani za imunitet su više nego dobrodošli.

Linija broj jedan u potpori imuniteta

U ljekarnama već godinama dominira Imunosal linija proizvoda za imunitet. Optimalni sastav i prihvatljiva cijena razlog su zašto je baš Imunosal brend najčešći izbor u ljekarnama u kategoriji dodataka prehrani za imunitet.

Imunosal proizvodi sadrže jedinstvene kombinacije sastojaka koji doprinose funkciji imunološkog sustava, metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. Primarni sastojak većine proizvoda je beta-glukan. Riječ je o visokopročišćenom beta-(1,3/1,6)-D-glukanu iz stanica kvasca (Saccharomyces cerevisiae) koji je vrlo učinkovit, siguran za korištenje, nema vremensko ograničenje primjene te nema nuspojava.

Proizvodi su i dodatno obogaćeni vitaminima, mineralima te posebno odabranim nutrijentima. Imunosal tekući dodatak prehrani, Imunosal Junior sirup i Imunosal pastile proizvodi su za najmlađe, za starije od 12 godina možete odabrati Imunosal kapsule i Imunosal C-1000 kapsule, a za zdravlje osoba zrele životne dobi tu su vrlo popularne Imunosal Senior kapsule. Za dodatan izbor i još jednostavniji unos i kad niste kod kuće, linija sadrži i Imunosal Direkt i Imunosal šumeće tablete.

Potražite u ljekarnama

Svi proizvodi iz Imunosal linije se mogu nabaviti u ili s dostavom na kućnu adresu na poznatoj internet trgovini drogerija.hr, a više informacija možete potražiti na službenim stranicama Pharmoval proizvoda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.