Kako ljekovita termalna voda utječe na zdravlje djeteta? Terme Sveti Martin ima odgovor | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Kako ljekovita termalna voda utječe na zdravlje djeteta? Terme Sveti Martin ima odgovor

Kako ljekovita termalna voda utječe na zdravlje djeteta? Terme Sveti Martin ima odgovor
6

Terme Sveti Martin pružaju ljekovitu vodu koja jača imunitet, poboljšava disanje i opušta djecu. Idealno odredište za obiteljski wellness odmor

Kada je u pitanju zdravlje djece, roditelji su uvijek zabrinuti za njihovu dobrobit i traže načine kako poboljšati njihov imunitet, respiratorni sustav i opće stanje. Jedan od načina na koji roditelji mogu pružiti dodatnu podršku dječjem zdravlju je kupanjem u ljekovitoj termalnoj vodi, kao što je ona koja se nalazi u Termama Sveti Martin.  

Terme Sveti Martin su poznate po svom ljekovitom termalnom izvoru i vodi koja ima blagotvoran učinak na zdravlje posjetitelja. Prema analizama starija od 43.000 godina, spada u jednu od najstarijih i najljekovitijih voda u Europi. Izvor termalne vode, prvi puta je pronađen davne 1911. godine, kada se na ovim područjima tražila nafta.

Izrazita ljekovita svojstva termalne vode koriste se već godinama i zaokružuju cijeli koncept Healthness odmora, kojeg karakterizira aktivan odmor, wellness opuštanje i zdrava domaća gastronomija. Na samom izvoru temperatura ove vode iznosi 38 stupnjeva. Zbog svog posebnog sastava, voda Terma Sveti Martin napuniti će tijelo novom energijom, dok nekoliko minuta provedenih u skladnom ozračju termomineralnog kompleksa bazena blagotvorno djeluje na cjelokupan organizam.  

Kako termalna voda Terma Sveti Martin utječe na zdravlje vašeg djeteta?

Jača imunitet: Minerali prisutni u ljekovitoj vodi pomažu u jačanju imunološkog sustava djeteta. Redovito kupanje u termalnoj vodi može poboljšati otpornost djeteta na razne infekcije i bolesti. 

Utječe na respiratorni sustav: Inhalacija vodene pare ljekovite vode može olakšati disanje i smanjiti simptome astme, alergija ili drugih respiratornih problema kod djece. Vodena para djeluje na otvaranje dišnih putova i smanjenje upale. 

Utječe na kožu: Ljekovita voda može imati pozitivan učinak na kožu djeteta. Minerali u vodi mogu hidratizirati kožu, smanjiti suhoću i iritaciju te potaknuti obnovu stanica kože. 

Utječe na opću dobrobit organizma: Kupanje u ljekovitoj vodi može pružiti opuštajući učinak i smanjiti stres kod djece. Minerali u vodi mogu pomoći u smanjenju napetosti mišića, poticanju cirkulacije i ublažavanju bolova.

Beautiful happy smiling family in bath towels are looking on camera while relaxing in sauna or hammam. Vacation and Spa procedure

Terme Sveti Martin pružaju idealno okruženje za dječje zdravlje. Ovdje usluge prilagođavaju dječjim potrebama, pružajući sigurno okruženje za igru i kupanje. Roditelji se mogu osjećati sigurno znajući da su njihova djeca okružena ljekovitom vodom koja će pružiti dodatnu podršku njihovom zdravlju. 

Kada se odlučite posjetiti Terme Sveti Martin s vašim djetetom, budite spremni na cjelovit wellness doživljaj koji uključuje ne samo kupanje u ljekovitoj vodi, već i wellness programe, aktivnosti na otvorenom i visokokvalitetnu gastronomsku ponudu. Uz podršku stručnih timova i modernih sadržaja, Terme Sveti Martin su idealno odredište za obiteljski odmor s naglaskom na zdravlje i dobrobit djeteta. 

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Više od 70.000 kućanstava uživa u pogodnostima Spektra- nagrađeni jubilarni korisnici
PROMO

Više od 70.000 kućanstava uživa u pogodnostima Spektra- nagrađeni jubilarni korisnici

U podružnici Croatia osiguranja nagrađeno je jubilarno 70 000. kućanstvo programa pogodnosti Spektar

U centru Zagreba održan zabavni "Uppercut Deluxe Barber Show"
PROMO

U centru Zagreba održan zabavni "Uppercut Deluxe Barber Show"

Okupljeni dobili priliku za besplatno šišanje i prigodne poklone
Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije
KAKO SI POMOĆI DO HITNE

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije

Simptomi srčanog udara kod muškaraca su snažna bol u prsima, bol u lijevoj ruci ili čeljusti, te otežano disanje. I žene to mogu osjetiti, no bol kod njih može biti više difuzna, te se širiti na ramena, vrat, ruke...