Obavijesti

Promo sadržaj

Kako muškarci mogu kreirati trendi outfit za ljeto? Evo savjeta stilista!

Kako muškarci mogu kreirati trendi outfit za ljeto? Evo savjeta stilista!
2

Ljeto je vrijeme kada svi žele izgledati trendi i osvježeno, a to ne isključuje ni muškarce

Bez obzira provodite li ljeto na plaži, u gradu ili planirate uključiti vikend putovanja i izlete, sigurni smo kako se želite osjećati ugodno i samopouzdano u svom outfitu. Kako bi vam pomogli u kreiranju trendi outfita za ljeto, donosimo vam nekoliko provjerenih savjeta u koje se kunu stilisti diljem svijeta.

Ovo ljeto birajte prikladne tkanine i boje. Lan je apsolutni hit!

Prvi korak u kreiranju trendi outfita za ljeto je izbor prikladnih tkanina i boja. Ljetni outfit treba biti lagan i prozračan, što znači da ćete svakako izbjegavati teške i guste materijale poput ultra popularnih “heavy cotton” majici. Umjesto toga, možete se odlučiti za lagane pamučne tkanine i uključiti jako popularni lan. Hlače i košulje izrađene od lana su izuzetno udobne, lagane i neizostavne ljeti. Ako već niste imali prilike isprobati nešto od ovog tradicionalnog materijala savjetujemo vam da se svakako uvjerite u njegove osobine koje će vas spasiti ovo ljeto kad temperature narastu.

Kada je riječ o bojama, ljeto je vrijeme kada možete eksperimentirati sa svijetlim i živahnim bojama. Pastelne boje su također popularne tijekom ljeta, kao i bijela koja je idealna za vruće ljetne dane.

Također, ovo ljeto će muškarci nositi nekoliko provjerenih outfita koji su uz to i izuzetno moderni. Prvi uključuje lanenu košulju dugih, podvrnutih rukava i chino hlače. Ova kombinacija je klasična i uvijek izgleda dobro. Košulje od lana su izvrsne za ljetne mjesece jer su lagane i prozračne, dok chino hlače izgledaju elegantno, a opet su dovoljno casual za svakodnevno nošenje. Basic majice i polo majice, koje možete pronaći na linku https://answear.hr/k/muskarci/odjeca/majice-i-polo-majice, te kratke hlače su praktički ljetna uniforma većine muškaraca jer je ova kombinacija jednostavna i savršena za vruće ljetne dane. Kako bi je podigli na višu razinu, odaberite dobar pojas i basic jednobojnu majicu koje ćete kombinirati s mokasinkama ili tenisicama iste nijanse kao i pojas. Kratke hlače možete zamijeniti s chino kratkim hlačama u khaki i plavoj boji za malo elegantniji izgled.

Traper kratke hlače nose se i ove sezone i zapravo, nismo sigurni da su ikad izašle iz mode. Hlače od trapera i majica s kratkim rukavima su oduvijek klasičan odabir za muškarce tijekom ljeta, a mogu se nositi u kombinaciji s bilo kojom vrstom majice s kratkim rukavima. Ova kombinacija je jednostavna, a opet izgleda moderno i casual. Ove sezone nosite svijetli isprani traper, odaberite zanimljive natikače na linku https://answear.hr/k/muskarci/obuca/natikace-i-sandale/natikace i izbjegavajte poderane modele traperica.

Modni dodaci spašavaju one koji žele oživjeti svoj outfit

Kada ste odabrali prikladne tkanine i boje za svoj ljetni outfit, vrijeme je da ga obogatite modnim dodacima. To može biti šešir, sunčane naočale, sat ili narukvica, a izbor ovisi o vašem ukusu i stilu. Šeširi su odličan izbor za muškarce tijekom ljeta, jer ne samo da izgledaju trendi, nego i štite od sunca. Ako tražite casual stil, možete se odlučiti za šiltericu svijetle boje, dok biste za nešto formalniji outfit mogli odabrati slamnati šešir.

Sunčane naočale su također neizostavni dodatak ljetnom outfitu. Odaberite naočale koje će se uklopiti u vaš oblik lica i koje će pružiti adekvatnu zaštitu od sunca. Također, sat ili narukvica mogu biti jednostavan način da vaš outfit izgleda sofisticirano. Odaberite sat koji se uklapa u vaš stil i boje koje nosite, dok biste za narukvice mogli razmišljati o kombinaciji različitih tekstura i materijala.

Kreiranje trendi outfita za ljeto ne mora biti komplicirano. Izbor prikladnih tkanina i boja, te dodatak modnih dodataka može napraviti veliku razliku. Budite sigurni u svoj stil i eksperimentirajte s novim komadima koji se uklapaju u vaš ormar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama
PROMO

KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama

Tvrtka KB d.o.o. iz Sračinca održala je 24.04.2024. završnu konferenciju projekta „Development of green-based production“.