Obavijesti

Promo sadržaj

Kako u roku 24 sata doći do 20 000 kuna skrivenih u mobitelu?

Kako u roku 24 sata doći do 20 000 kuna skrivenih u mobitelu?

U roku od samo 15 minuta preko svog mobitela možemo doći do potrebnih 500, 5 000 ili 20 000 kuna! Kako?

Komunikacija, zabava, uspomene, brzi odgovori na važna pitanja i novac – sve to se danas skriva u našim „pametnim prijateljima“ od kojih se teško odvajamo. Koristimo li je mudro, moderna nam tehnologija olakšava život.

Internet je uistinu prozor u svijet, a pomoću mobitela, kao i osobnog računala i tableta, iz udobnosti svog doma možemo putem interneta ili mobilne aplikacije, poput one koju nudi tvrtka Cash-Expert, zatražiti online pozajmicu od 500 pa sve do 20 000 kuna. Možemo to učiniti u tišini i miru sitnih noćnih sati kako bismo već sutra na tekućem računu vidjeli željene brojke!

Prijateljska jednokratna pozajmica

Postoji cijeli niz životnih situacija kada nam mjesečna primanja nisu dovoljna i hitno nam treba novac. Ono što nam je u tim trenucima važno je da te iste razloge ne moramo nikome objašnjavati.

Dogodilo mi se da sam hitno trebao novac za popravak automobila s kojim putujem na posao i zamolio sam prijatelja za pozajmicu. Uz nelagodu sam objašnjavao svoje razloge za pozajmicu od 1 500 kuna. Morao sam preživjeti prijateljev ponosan smiješak kao i njegovu procjenu moje novčane situacije.

Kasnije, kad bih vraćao taj isti novac, ne bi to više bilo 1 500 kuna, nego iznos uvećan za čašćenje večerom i s ugrađenom vječnom zahvalnošću. Nisam tip osobe koja se s tim situacijama jednostavno nosi. Moj mobitel postao je tako moj prijatelj – ne pita mnogo i pomoću Cash-Expert aplikacije ili njihove internetske stranice nudi mi pozajmice s rokom otplate od 15 do 180 dana.
(Marko, 34 godine, Zagreb)

Mobitel skriva novac

Ono što je važno znati želite li i sami napraviti online pozajmicu je da trebate biti punoljetni, imati redovita primanja i vlastiti tekući račun koji nije blokiran niti zaštićen. Ne treba vam jamac niti ikakav zalog pokretnine, nekretnine ili depozit.

Milijunima korisnika u Europi ovaj oblik mikrokredita koristi već više od jednog desetljeća. Zanimljivo je kako se njime koriste osobe različite životne dobi. Povrat novca u zadanim vremenskim okvirima, prema iskustvu tvrtke Cash-Expert, koja posluje u Pragu i Barceloni, uistinu je odličan.

Cash-Expert online pozajmice

  • zahtjev za online pozajmicu možete predati 0 – 24 svaki dan, 7 dana u tjednu
  • sve što trebate možete učiniti preko mobilne aplikacije ili interneta i niti u jednom trenutku ne morate napuštati svoj dom i dolaziti u poslovnicu
  • visina pozajmice je od 500 do 20 000 kuna
  • rok otplate je od 15 do 180 dana uz mogućnost produživanja roka otplate
  • postoji jasan izračun pristojbe i plan povrata novca
  • nema dodatnih naknada i skrivenih troškova
  • ne pitamo za razloge i pomažemo onda kad vam je novac hitno potreban!

Posjetite našu internetsku stranicu ili preuzmite mobilnu aplikaciju te uz pomoć brze online pozajmice uspješno i u diskreciji riješite svoje nenadane novčane izdatke!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.