Promo sadržaj

Komentari 0

Kako uštedjeti dragocjeno blagdansko vrijeme

Kako uštedjeti dragocjeno blagdansko vrijeme

Obilježeno mirom, ljubavlju i zajedništvom s bližnjima, blagdansko je vrijeme mnogima omiljeno doba godine. Svi jedva čekamo darivanje i blagdanska slavlja uz najdraže nam ljude okupljene oko stola

Međutim kada vam na božićni ručak dolazi cijela obitelj i prijatelji, onda znate da vas čeka puno ne samo kuhanja svima omiljenih slastica već i pospremanja. Prije takvih druženja od kojih vam bude toplo oko srca, na rasporedu je tradicionalno veliko predbožićno čišćenje cijelog stana, a isto domaćine blagdanskih druženja čeka i nakon što gosti odu. Ako vas i ovog Božića ili Nove Godine čeka naporna generalka, Samsung vam može ponuditi jedinstvenog pomagača u čišćenju. Tako Samsung Jet bežični usisavači mogu biti vaš as u rukavu za besprijekorno čišćenje koji garantira da ćete blagdane dočekati bez briga.

Ne dopustite da vam išta promakne

Usisavanje prašine prije nego što gosti dođu i čišćenje ostataka hrane i mrvica s poda jednom kad odu, mogu biti itekako zamorni, a cijela je priča još kompliciranija ako imate kućnog ljubimca. Da biste sve to očistili treba vam snažan usisavač koji garantira da vam prljavština neće promaknuti. Zato su Samsung usisavači opremljeni Jet Cyclone tehnologijom s čak 27 ulaza za zrak koji garantiraju maksimalnu učinkovitost. Uz Jet Fit četku skupite i najsitnije čestice prašine s tepiha i tvrdih podova. Sada možete jednostavno očistiti sve površine u stanu – bilo da je vaš najdraži tepih pun mrvica kolača i psećih dlaka ili je parket uprljan ostatcima blata s cipela gostiju, ova će vam tehnologija osigurati maksimalnu usisnu snagu za najbolje rezultate čišćenja, nakon kojeg će čak i zrak u prostoriji ostati savršeno čist! Za to je zaslužan filtracijski sustav Samsung usisavača koji zadržava gotovo sve mikročestice prašine i alergena. Spremnik za prašinu možete rastaviti i isprazniti za svega nekoliko minuta te potom i oprati u vodi zahvaljujući Easy clean tehnologiji. Pritom je sve lakše ako usisavač nema žice koje zapinju za namještaj pa je Samsung Jet odličan bežični alat za precizno održavanje besprijekorne čistoće doma uoči i nakon blagdana.  

Čišćenje ne mora trajati cijeli dan

Svakodnevicu ispunjenu obavezama, blagdansko je vrijeme samo dodatno pretrpalo zadacima koje je potrebno obaviti kako biste Božić dočekali u miru, a čišćenje stana svakako je jedan od prioriteta. Više nitko nema vremena čišćenju posvetiti cijeli dan, a kamoli više dana pa se dodatno cijene praktična rješenja. Samsung Jet bežični usisavač vaš je idealan suputnik u uštedi dragocjenog blagdanskog vremena jer čišćenje postaje lagodnije, efikasnije i brže nego ikada prije pa vam ovih blagdana ostaje više vremena za ono što je zaista važno. Bateriju visoke učinkovitosti (2000 mA*) koja održava usisnu snagu do 40 minuta možete jednostavno izvaditi i zamijeniti rezervnom i tako udvostručiti vrijeme čišćenja bez ponovnog punjenja. Kada se baterija isprazni, moderno postolje za punjenje 2 u 1 pomoći će vam da odlažete i punite svoj usisavač još fleksibilnije, a dizajn je istovremeno privlačan i jednostavan za korištenje.  

Moderne tehnologije za usisavanje bez muke

Prolivena tekućina na parketu česta je nezgoda koja prati kućna druženja, a s obzirom na to da je Samsung Jet opremljen rotirajućom četkom Spinning Sweeper sok ili vino na parketu više ne predstavljaju problem jer ih bez straha možete – usisati! Njegova prednost je i lagani dizajn koji garantira čišćenje čitavog doma i teško dostupnih mjesta bez velikog napora pa vam ostaje više snage za pečenje kolača i zamatanje darova. Bežični kućanski aparati i uređaji uvelike olakšavaju život svakog kućanstva i omiljeni su među svim zaljubljenicima u inovacije, a i vi se uz napredne Samsung Jet usisavače možete pridružiti tehnološkoj revoluciji i uživati u blistavosti svog doma uz maksimalnu čistoću zraka.

Osigurajte si dodatnih 5 godina jamstva na određene modele hladnjaka, perilica rublja, ugradbenih kuhinjskih uređaja i usisavača kupljenih od 1. rujna do 31. prosinca 2021, a više informacija pronađite na www.samsung.hr.