Promo sadržaj

Komentari 0

Za žene u najboljim godinama

Za žene u najboljim godinama

Kako bi svako razdoblje vašeg života bile 'najbolje godine' u kojima uživate punim plućima i u dobrom raspoloženju, važno je ostvariti i održati hormonsku ravnotežu

Hormonska ravnoteža jedan je od temelja zdravlja svake žene. Kad se ta delikatna ravnoteža poremeti pojavljuju se ozbiljni fizički, ali i psihički problemi. Jedan od čestih uzroka hormonske neravnoteže je stres - jer biti žena nije nimalo lako! Uz sve te silne obveze i žurbu kako bi uspjele izbalansirati poslovni i obiteljski život i još imati bar malo vremena za sebe, svakodnevica se ponekad čini kao nemoguća misija.

Upravo zbog toga velik dio žena će suvremeni način života platiti svojim zdravljem, najčešće upravo hormonalnim poremećajem. A posljedice su zabrinjavajuće: gotovo 80 posto žena iskusilo je neku vrstu boli tijekom mjesečnice, a njih 70 posto neugodne simptome menopauze.

Ovakvi fizički problemi često su uvod u probleme emocionalne prirode, jer izravno djeluju na samopouzdanje i raspoloženje. Posebno su neugodni simptomi koji se javljaju ulaskom u menopauzu – promjene raspoloženja, napadi vrućine, povećanje tjelesne težine, gubitak kose, noćno znojenje i suhoća intimnog područja.

Međutim, djelotvoran, prirodan i siguran put povratku hormonalne ravnoteže moguć je zahvaljujući FEMMENESSENCE proizvodima s ekstraktom korijena mace koja doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava.  FEMMENESSENCE preparati su zbog svoje iznimne učinkovitosti proglašeni najboljim ženskim preparatima na svijetu.

Kako bi vam pomogli u svakom životnom razdoblju, FEMMENESSENCE proizvodi dolaze u tri kategorije:

MacaHarmony – vraća hormonalnu ravnotežu u najvažnijem razdoblju života: od tinejdžerske dobi do četrdesetih godina.

MacaLife (od 45. do 55. godine) – namijenjen je ženama koje se približavaju menopauzi te im olakšava prilagodbu novom razdoblju života.

MacaPause (za žene starije od 55 godina) – ponovnom uspostavom hormonalne ravnoteže učinkovito smanjuje simptome menopauze.

FEMMENESSENCE proizvodi dostupni su u ljekarnama i na web shopu webljekarna.vasezdravlje.com

 

Više možete saznati na www.femmenessence.hr.

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.