Kaufland povećava plaće od listopada 2017. za djelatnike | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Kaufland povećava plaće od listopada 2017. za djelatnike

Kaufland povećava plaće od listopada 2017. za djelatnike
1

Tvrtka Kaufland Hrvatska k.d. najavljuje: u listopadu 2017. uvodimo veće plaće za većinu djelatnika

Kaufland Hrvatska trenutno zapošljava oko 3.500 djelatnika, a od osnutka u Hrvatskoj u 2001. godini, ta je tvrtka investirala više od 3,5 milijardi kuna. 

„Za naš uspjeh zaslužni su svi naši djelatnici. Stoga smo ih odlučili nagraditi za trud koji nam pokazuju svojim svakodnevnim radom. Vođeni željom da naši djelatnici budu zadovoljni i motivirani te želeći im pružiti veću sigurnost i mogućnosti, donijeli smo odluku povećati plaće većine naših djelatnika na nerukovodećim pozicijama“, izjavio je predsjednik Uprave Kauflanda Hrvatska k.d., Vladimir Tomko.

To konkretno znači da, ovisno o poziciji unutar tvrtke, Kaufland Hrvatska k.d. za gore navedene djelatnike uvodi plaću koja će u prosjeku biti viša za 11,3 % u odnosu na do sada prosječno isplaćenu plaću, a povećanja plaća realizirat će se u dva koraka tijekom ove i iduće godine.

U odnosu na prosječnu plaću koja prema podatcima  Državnog zavoda za statistiku u Sektoru trgovine iznosi 6.035 kuna bruto*, Kaufland Hrvatska k.d. će nakon provedenih povišica plaća svojim zaposlenicima plaćati preko 20% više u odnosu na prosječnu plaću u Sektoru trgovine.

„Pri donošenju odluke usredotočili smo se na djelatnike na nerukovodećim pozicijama koji su zaposleni u poslovnicama, centrali i u skladištu. Smatramo da su najvažnije bile promjene upravo za ove pozicije, a ne primjerice u menadžmentu“, ističe Tomko.

Kao međunarodna tvrtka s dugogodišnjim iskustvom, Kaufland veliku pažnju posvećuje razvoju svojih djelatnika i redovitim edukacijama. Djelatnici kod nas imaju priliku stjecati stručna znanja o načinu poslovanja te upravljanju ljudima, projektima i procesima.

Uvijek se trudimo pružiti mogućnost napredovanja djelatnicima iz vlastitih redova koji su se dokazali kroz ostvarene rezultate. Veliku pažnju posvećujemo međuljudskim odnosima. Stoga razvijamo posebnu kulturu upravljanja i konstantno radimo na što boljoj međusobnoj komunikaciji i suradnji. 

Želimo svoje djelatnike dodatno motivirati i pokazati im da njihov rad uistinu cijenimo. Naši zaposlenici su naša snaga i glavni nositelji uspjeha Kauflanda!

* Prema službenim podatcima Državnog zavoda za statistiku za period I.-VI. 2017.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Prvi zrakoplov nove flote A220 Croatia Airlinesa odjeven u novo ruho
PROMO

Prvi zrakoplov nove flote A220 Croatia Airlinesa odjeven u novo ruho

Dizajn znaka približava se dizajnu repa zrakoplova po kojem je tvrtka postala prepoznatljiva

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...
UPOZNAJTE MINI-VATRENE

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...

Neki su bili mirni kao djeca, drugi su jedva čekali izvesti psinu, a neki su, nažalost, morali kao klinci proživjeti strahote rata. Obožavali su nogomet kao djeca, a sada nas predstavljaju na Euru. Upoznajte 'mini vatrene'!
Stručnjaci upozoravaju: Ovih 10 namirnica mogu uzrokovati rak!
PAZITE ŠTO JEDETE

Stručnjaci upozoravaju: Ovih 10 namirnica mogu uzrokovati rak!

Na crnoj listi nalazi se hrana koja se dokazano povezuje s nastankom malignih oboljenja. Stručnjaci upozoravaju na njihovu štetnost i preporučuju biranje zdravijih alternativa