Obavijesti

Promo sadržaj

KFC i Wolt će dostavljati hranu herojima klinike Fran Mihaljević

KFC i Wolt će dostavljati hranu herojima klinike Fran Mihaljević
2

Idućih 10 dana KFC i Wolt svakodnevno će osigurati i dostaviti 10 svježih, hrskavih i toplih košara za sve heroje klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“

Svijet se posljednjih tjedana našao u situaciji koju nismo mogli zamisliti niti u najcrnjim scenarijima. Među ljude se uvukao strah, ulice gradova sve su pustije, police u dućanima sve praznije, a rad od kuće postao je imperativ za većinu zaposlenih.

No, postoje oni na koje ovih dana ne smijemo zaboraviti. Oni koji ne traže medijski prostor, a koji u pozadini cijele priče svakodnevno riskiraju vlastiti život za tuđi i ne pitaju za odmor. Heroji koji pomažu potpunim strancima od kojih su neki naši najmiliji, prijatelji, poznanici i članovi obitelji.

Doktori i medicinsko osoblje proteklih je tjedana na svoja leđa preuzelo nezamislivu količinu odgovornosti i brige te zaslužuju neizmjernu zahvalnost javnosti.

Bez njih, nada bi bila samo pusta riječ, a upravo je nada ono što nas svakodnevno potiče da težimo boljem i da stvaramo bolji svijet. Zahvaljujući zaposlenicima zdravstvenog sustava i njihovom predanom radu, nada u bolje sutra ipak postoji. Uz toliku količinu lavovskog posla koji odrađuju, ponekad zaboravljajući na same sebe, potrebno je učiniti i nešto za njih.

Nalazimo se u vremenu kada empatija mora biti temeljna karakteristika svake osobe, kada moramo misliti jedni na druge te je upravo zato KFC u suradnji s Woltom odlučio osigurati tople obroke doktorima, medicinskim sestrama i tehničarima klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“.

Tako će u idućih 10 dana KFC i Wolt svakodnevno osigurati i dostaviti 10 svježih, hrskavih i toplih košara za sve heroje klinike.

Dvije smjene od otprilike 400 zaposlenika klinike, biti će opskrbljeno toplim ručkom i večerom.

U ovo izrazito teško razdoblje, vrijedni timovi KFC restorana i Wolt partneri dostavljači odlučili su udružiti snage i prepoznati važnost rada našeg zdravstva te ih nagraditi za sav trud s nadom da će im ova gesta barem malo uljepšati dane i noći te im dati do znanja da netko drugi brine za njih kao što oni brinu za sve nas.

U ovom trenutku prioritet zajednice je dobrobit svakog pojedinca pa je tako Wolt implementirao opciju beskontaktne dostave za sve narudžbe, a sve sa ciljem očuvanja zdravlja, poticanja odgovornosti i spriječavanja dodatnog širenja zaraze virusom Covid-19.

Zahvaljujući beskontaktnoj dostavi korisnici bez ikakvog straha i dalje mogu naručiti svoje omiljene KFC zalogaje iz restorana koji će nastaviti raditi isključivo putem usluge dostave. KFC trenutno radi i na pripremi novih košara koje će biti namijenjene samo za dostavu, počevši s idućim tjednom, a nositi će simobličan naziv #NisiSam, jer uistinu nismo sami, trebamo pomoći jedni drugima.

Beskontaktna Wolt dostava znači da će korisnike narudžba čekati pred vratima te će time fizički kontakt između dostavljača i korisnika biti u potpunosti izbjegnut, a nešto više o mjerama koje je Wolt poduzeo možete pronaći ovdje. Mjere koje je poduzeo KFC potražite na linku.

Budimo odgovorni i pazimo jedni na druge. Pomozimo herojima kao što oni pomažu nama, jer samo uz njihovu pomoć možemo dočekati bolje sutra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.