Koje tekuće probleme rješava graševina? | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Koje tekuće probleme rješava graševina?

Koje tekuće probleme rješava graševina?
8

No, po uzoru na onu staru da se klin klinom izbija, Slavonija i Baranja na tekuće probleme odgovaraju – tekućim rješenjima.

Imamo ih napretek, budući da odlično uspijevaju na blagim padinama i osunčanim terasama slavonsko-baranjskih vinogorja, od Feričanaca na zapadu, preko Đakova na jugu i Erduta na istoku, do Baranje na sjeveru naše lakorješive regije.

Pritom je majka svih rješenja – graševina. Omiljena bijela vinska sorta između Karpata, Alpi i Jadrana duboko se ukorijenila i na slavonsko-baranjskom području. Njena svježa aroma i prozračni zlatni tonovi uljepšavaju dane, a posebice vikende brojnih Slavonaca, Baranjaca i njihovih gostiju. U rješavanju problema graševina je i izrazito prilagodljiva. U njoj možete uživati u profinjenom ambijentu stoljetnih vinarija i renomiranih kušaonica – od đakovačkih nadbiskupskih podruma, preko osječke regionalne vinoteke, do čuvenih podruma beljske i erdutske vinarije. Na takvim mjestima, graševina će vam skrenuti pažnju na to iz koje čaše se pije koje vino i koji prst pridržava koju čašu.

No, jednako tako (ako ne i jednakije), bit će vam i vjerna pratilja u savladavanju izazova ležernih druženja na slavonsko-baranjskim imanjima i salašima, u kućama za odmor i izletima u prirodu. U takvim prilikama neće inzistirati na protokolu serviranja i tome gdje je koji prst završio. Dapače, ohrabrit će vas u tome da prsti završe sklopljeni u zagrljaje, nadvijeni nad ukusne delicije ili u ritmu pjesme ispruženi u zraku.

Dok god ih ne polomite, graševina je sretna što može pomoći i što može usrećiti, bivajući rješenjem manje-više svakog tekućeg problema.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central