Obavijesti

Promo sadržaj

Koje tekuće probleme rješava graševina?

Koje tekuće probleme rješava graševina?
8

No, po uzoru na onu staru da se klin klinom izbija, Slavonija i Baranja na tekuće probleme odgovaraju – tekućim rješenjima.

Imamo ih napretek, budući da odlično uspijevaju na blagim padinama i osunčanim terasama slavonsko-baranjskih vinogorja, od Feričanaca na zapadu, preko Đakova na jugu i Erduta na istoku, do Baranje na sjeveru naše lakorješive regije.

Pritom je majka svih rješenja – graševina. Omiljena bijela vinska sorta između Karpata, Alpi i Jadrana duboko se ukorijenila i na slavonsko-baranjskom području. Njena svježa aroma i prozračni zlatni tonovi uljepšavaju dane, a posebice vikende brojnih Slavonaca, Baranjaca i njihovih gostiju. U rješavanju problema graševina je i izrazito prilagodljiva. U njoj možete uživati u profinjenom ambijentu stoljetnih vinarija i renomiranih kušaonica – od đakovačkih nadbiskupskih podruma, preko osječke regionalne vinoteke, do čuvenih podruma beljske i erdutske vinarije. Na takvim mjestima, graševina će vam skrenuti pažnju na to iz koje čaše se pije koje vino i koji prst pridržava koju čašu.

No, jednako tako (ako ne i jednakije), bit će vam i vjerna pratilja u savladavanju izazova ležernih druženja na slavonsko-baranjskim imanjima i salašima, u kućama za odmor i izletima u prirodu. U takvim prilikama neće inzistirati na protokolu serviranja i tome gdje je koji prst završio. Dapače, ohrabrit će vas u tome da prsti završe sklopljeni u zagrljaje, nadvijeni nad ukusne delicije ili u ritmu pjesme ispruženi u zraku.

Dok god ih ne polomite, graševina je sretna što može pomoći i što može usrećiti, bivajući rješenjem manje-više svakog tekućeg problema.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Pokrenut je program prestanka pušenja, najmlađa polaznica ima 20, najstarija čak 80 godina
PROMO

Pokrenut je program prestanka pušenja, najmlađa polaznica ima 20, najstarija čak 80 godina

10 pušača koji žele prestati pušiti. Udruga CROHM koja je pokrenula pionirsku inicijativu prestanka pušenja uz pomoć bezdimnih proizvoda. Iskustva i rezultati će biti predstavljeni 28. svibnja na međunarodnoj konferenciji Biram bez dima: „Kako prestati pušiti?“. Za ostale pušače koji se žele informirati o bezdimnim proizvodima i žele prestati pušiti CROHM je pokrenuo birambezdima.hr

Specijalist za bol u zglobovima i mišićima.
PROMO

Specijalist za bol u zglobovima i mišićima.

Prema definiciji Hrvatskog jezičnog portala, specijalist je stručnjak u nekom užem području djelatnosti. No koliko god ta djelatnost možda bila uska, može biti korisna velikom broju ljudi, dodajemo mi. Posebno kada je u pitanju bol u zglobovima i mišićima.
'Furiosa: Pobješnjeli Max Saga' od danas moguće je pogledati u Cinestar kinima
PROMO

'Furiosa: Pobješnjeli Max Saga' od danas moguće je pogledati u Cinestar kinima

Blitz i CineStar Cinemas u IMAX-u okupili su mnoge ljubitelje spektakularne franšize Mad Max na premijeri neustrašive nove avanture kultnog redatelja Georgea Millera naziva “Furiosa: Pobješnjeli Max Saga”