Obavijesti

Promo sadržaj

Koliko vam je poznat sustav online pozajmica novca?

Koliko vam je poznat sustav online pozajmica novca?
1

Kako se prije za bolju trgovinu govorilo da ima sve, od igle do lokomotive, tako danas ispada da putem interneta možemo naručiti baš sve – od igle do nekoliko tisuća kuna koje u roku od 15 minuta mogu biti dostavljene na naš tekući račun!

Zadnjih nekoliko tjedana naša internetska pismenost postala je najvažnije sredstvo komunikacije, pogotovo ako ste roditelji školaraca kojima morate pomagati u školi na daljinu.

Isto tako smo spoznali i bogatstvo online ponude svega i svačega, što je u doba kad mnoge trgovine nisu radile bilo odlično rješenje!

Iako je mnogo toga ljepše vidjeti i isprobati uživo, za neke nam je stvari itekako drago da ne moramo trošiti svoje vrijeme i živce na čekanje u redovima – i to još s maskom na licu, po mogućnosti uz dva metra razmaka.

U situacijama kada nam zatrebaju dodatna sredstva, a nemamo od koga posuditi novac ili nam je to neugodno, kada nam se ne napušta naš dom ili smo u žurbi, brze online pozajmice od nekoliko tisuća kuna spašavaju stvar!

Nenadane novčane poteškoće mogu se dogoditi svima

Svi mi se možemo naći u situaciji pokvarenog automobila, laptopa, perilice rublja ili suđa, povećanih troškova adaptacije doma ili slično, tj. u situaciji nenadanih financijskih izdataka kad nam novac treba, kako se kaže, sad i odmah.

Za mnoge naše punoljetne građane online pozajmice tvrtke Cash-Expert pokazale su se vrlo korisnima.

Primjer iz života: "Zbog ove novonastale zdravstvene situacije ni suprug ni ja nismo mogli uobičajeno raditi svoje poslove, već smo ostali kod kuće i prihvatili minimalnu plaću jer su naši poslodavci iskoristili poticajne mjere.

S jedne strane, bili smo sretni što ćemo zadržati svoje poslove, ali s druge – mi imamo kredit za stan. Kako nismo skloni posuđivati novac od prijatelja jer se i oni bore sa svojim novčanim poteškoćama, po prvi puta smo se odlučili za online pozajmicu novca. Iskreno – bili ste još brži nego što smo očekivali i hvala vašoj djelatnici koja nas je nazvala. Ljudski, a opet profesionalan pristup stvarno nam je puno značio i zato dajemo svoju preporuku vama – Cash-Expert!"

(Mia, 34 godine, tajnica u odvjetničkom uredu, Osijek)

Online pozajmice od 500 do nekoliko tisuća kuna – brojne prednosti

Online pozajmice (mikrokrediti) od 500 do nekoliko tisuća kuna brza su financijska pomoć čiji se broj korisnika u Hrvatskoj i svijetu sve više povećava.

Osim vrlo jednostavnog online procesa i brzine isplate novca, sustav ima brojne prednosti:

  • nije potreban jamac
  • nije potreban zalog pokretnine, nekretnine ili depozit
  • minimalna količina potrebne dokumentacije
  • fleksibilno vrijeme predaje zahtjeva, od 0 – 24 h svaki dan, 7 dana u tjednu
  • nije potrebno objašnjavati razloge posudbe novca
  • izuzetno jasan izračun pristojbe i plan povrata novca

Koje uvjete morate ispunjavati za online pozajmicu?

Kako biste i sami imali mogućnost posuditi nekoliko tisuća kuna putem interneta, važno je da ste punoljetni, da imate državljanstvo Republike Hrvatske, redovita primanja te neblokiran i nezaštićen tekući račun.

Zahtjev za narudžbu novca ispunjava se putem sigurne mobilne aplikacije ili internetske stranice Cash-Expert te za vrlo kratko vrijeme novac može biti dostavljen na vaš tekući račun.

U tehničkom smislu, važno je da imate e-mail adresu, aktivan telefonski ili mobilni broj, pametan telefon ili osobno računalo preko kojeg podnosite zahtjev.

Možda se pitate koja je dokumentacija potrebna i je li moguće pribaviti je bez napuštanja doma?

Sustav online pozajmica je vrlo pojednostavljen i vjerojatno sve potrebne dokumente već ovog trenutka imate uz sebe ili ih u jednom radnom danu možete pribaviti putem e-maila. Na primjer, trebate priložiti fotografiju osobne iskaznice i fotografiju kartice tekućeg računa te zadnju platnu listu ili odrezak od mirovine.

Po odobrenju zahtjeva zatraženi iznos novca bit će dostavljen na vaš tekući račun. Rok otplate je od 15 do 180 dana, a moguće je i produžiti ga.

Vjerujemo da smo vas ovim putem pobliže upoznali s temom online pozajmica. Želite li saznati više ili posuditi novac online, posjetite stranicu Cash-Expert te se pridružite milijunima korisnika mikrokredita koji ovim putem svakodnevno dolaze do novca potrebnog za rješavanje manjih, prolaznih financijskih izazova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu