Obavijesti

Promo sadržaj

Konzum i ove godine daje slobodan dan roditeljima prvašića

Konzum i ove godine daje slobodan dan roditeljima prvašića
3

Dosad je tu pogodnost u Konzumu iskoristilo ukupno 1.358 zaposlenika, a ove će godine uz svoje prvašiće na prvi dan škole biti 279 Konzumovih zaposlenika

Ova će se školska godina u mnogočemu zasigurno razlikovati od svih dosad, no jedno će ostati isto – roditelji prvašića zaposleni u Konzumu i ove će godine biti uz svoje školarce na prvi dan škole. Konzumova tradicija u okviru koje svim zaposlenicima kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole daje slobodan dan na prvi dan nastave tako će se nastaviti neovisno o tome što će školska godina početi u novim okolnostima.

„Iako još uvijek nismo sigurni kako će školska godina koja je pred nama izgledati, neupitno je da uz prve dane škole vežemo svoje najljepše uspomene, prepune veselja, smijeha i radosti. Kolegama koji su roditelji prvašića želimo omogućiti da na početku te sasvim nove avanture, neizvjesnije i uzbudljivije nego ikad prije, budu uz svoje školarce te tako s njima podijele sva nova iskustva i pruže im potrebnu podršku na njihov veliki dan“, poručio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzum je prije pet godina uveo slobodan radni dan za roditelje prvašića i dosad ga je iskoristilo 1.358 zaposlenika, dok će ga ove godine iskoristiti 279 zaposlenika čijih 278 djece kreće u prvi razred osnovne škole.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!