Promo sadržaj

Komentari 0

Kozmetika na kojoj će vam koža biti zahvalna

Kozmetika na kojoj će vam koža biti zahvalna

Stručnjaci s više od 30 godina iskustva donose vam kozmetiku s blagotvornim naftalanom koja hrani i obnavlja kožu sklonu ljuskanju i čuva je od negativnih utjecaja hladnoće i vjetra

Suha koža? Ljuskice? Crvenilo? Zatezanje?

Stručnjaci s više od 30 godina iskustva donose vam kozmetiku s blagotvornim naftalanom koja hrani i obnavlja kožu sklonu ljuskanju i čuva je od negativnih utjecaja hladnoće i vjetra.

Osobito sada, kada  hladnoća i grijanje dodatno isušuju i nadražuju ljuskavu i crvenu kožu. Suhi zrak skida tanki lipidni sloj koji ima ulogu zadržavanja vlažnosti. U takvim uvjetima skloniji smo razvoju i pogoršanju simptoma već postojećih kožnih problema, neovisno o tome govorimo li o licu ili cijelom tijelu.

Naftalan kozmetika bogata je mineralima naftalanskog ulja i blagotvorna protiv problema kože. Smiruje nadraženu kožu, potiče njezinu regeneraciju i čuva obrambeni mehanizam kože, a time i njezine funkcije. Čak i djeca iznad 3 godine starosti, zahvaljujući njenom sastavu i blagotvornosti, mogu koristiti Naftalan kozmetiku.

Naftalan krema (200 ml) bogata mineralima naftalanskog ulja. Pomaže vrlo suhoj koži i koži sklonoj ljuskanju na način da je hrani, obnavlja i potiče njen oporavak.

Naftalan krema s ureom (100 ml) obogaćena ureom, koja koži vraća prirodnu ravnotežu hidratacije, učvršćuje, omekšava i njeguje kožu te ju štiti od isušivanja i prijevremenog starenja i doprinosi održavanju glatke i mekane kože.

Naftalan ulje (200 ml) olakšava i sprječava probleme kože sklone ljuskanju, crvenilu i suhoći! Može se koristiti na cijelom tijelu te je zbog svojeg tekućeg stanja naročito pogodno za korištenje na vlasištu. Naftalan ulje može se koristiti i za pripremu kupki.

Naftalan šampon (200 ml) za nadraženo vlasište, sklono pojavi crvenila. Smanjuje pojavu prhuti te doprinosi normalizaciji masnog vlasišta i to bez otežavanja kose. Može se koristiti i kao gel za tuširanje za cijelo tijelo, ili u kombinaciji s Naftalan uljem u pripremi kupki.

Naftalan kremgel (150 ml) S.O.S. za masažu svih umornih i napetih dijelova tijela – za leđa, vrat, ramena, ruke, laktove, šake, koljena, noge i stopala. Opušta napetost i zategnutost, otklanja umor kod povećanih fizičkih napora i sportskih naprezanja – hodanja, plivanja, jedrenja, planinarenja, skijanja, kao i kod dužeg stajanja. Nanosi se i umasirava kružnim pokretima na zahvaćeno mjesto nekoliko puta tijekom dana. Uvijek i svuda! Za sve generacije! Nakon uzbuđenja i cjelonoćnog plesa, Naftalan kremgel opušta umorne dijelove tijela i pruža osjećaj ugode!

Za detaljnije informacije o Naftalan kozmetici posjetite našu web stranicu www.naftalankozmetika.eu ili Facebook.