Obavijesti

Promo sadržaj

Kozmetika na kojoj će vam koža biti zahvalna

Kozmetika na kojoj će vam koža biti zahvalna
5

Stručnjaci s više od 30 godina iskustva donose vam kozmetiku s blagotvornim naftalanom koja hrani i obnavlja kožu sklonu ljuskanju i čuva je od negativnih utjecaja hladnoće i vjetra

Suha koža? Ljuskice? Crvenilo? Zatezanje?

Stručnjaci s više od 30 godina iskustva donose vam kozmetiku s blagotvornim naftalanom koja hrani i obnavlja kožu sklonu ljuskanju i čuva je od negativnih utjecaja hladnoće i vjetra.

Osobito sada, kada  hladnoća i grijanje dodatno isušuju i nadražuju ljuskavu i crvenu kožu. Suhi zrak skida tanki lipidni sloj koji ima ulogu zadržavanja vlažnosti. U takvim uvjetima skloniji smo razvoju i pogoršanju simptoma već postojećih kožnih problema, neovisno o tome govorimo li o licu ili cijelom tijelu.

Naftalan kozmetika bogata je mineralima naftalanskog ulja i blagotvorna protiv problema kože. Smiruje nadraženu kožu, potiče njezinu regeneraciju i čuva obrambeni mehanizam kože, a time i njezine funkcije. Čak i djeca iznad 3 godine starosti, zahvaljujući njenom sastavu i blagotvornosti, mogu koristiti Naftalan kozmetiku.

Naftalan krema (200 ml) bogata mineralima naftalanskog ulja. Pomaže vrlo suhoj koži i koži sklonoj ljuskanju na način da je hrani, obnavlja i potiče njen oporavak.

Naftalan krema s ureom (100 ml) obogaćena ureom, koja koži vraća prirodnu ravnotežu hidratacije, učvršćuje, omekšava i njeguje kožu te ju štiti od isušivanja i prijevremenog starenja i doprinosi održavanju glatke i mekane kože.

Naftalan ulje (200 ml) olakšava i sprječava probleme kože sklone ljuskanju, crvenilu i suhoći! Može se koristiti na cijelom tijelu te je zbog svojeg tekućeg stanja naročito pogodno za korištenje na vlasištu. Naftalan ulje može se koristiti i za pripremu kupki.

Naftalan šampon (200 ml) za nadraženo vlasište, sklono pojavi crvenila. Smanjuje pojavu prhuti te doprinosi normalizaciji masnog vlasišta i to bez otežavanja kose. Može se koristiti i kao gel za tuširanje za cijelo tijelo, ili u kombinaciji s Naftalan uljem u pripremi kupki.

Naftalan kremgel (150 ml) S.O.S. za masažu svih umornih i napetih dijelova tijela – za leđa, vrat, ramena, ruke, laktove, šake, koljena, noge i stopala. Opušta napetost i zategnutost, otklanja umor kod povećanih fizičkih napora i sportskih naprezanja – hodanja, plivanja, jedrenja, planinarenja, skijanja, kao i kod dužeg stajanja. Nanosi se i umasirava kružnim pokretima na zahvaćeno mjesto nekoliko puta tijekom dana. Uvijek i svuda! Za sve generacije! Nakon uzbuđenja i cjelonoćnog plesa, Naftalan kremgel opušta umorne dijelove tijela i pruža osjećaj ugode!

Za detaljnije informacije o Naftalan kozmetici posjetite našu web stranicu www.naftalankozmetika.eu ili Facebook.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini