Obavijesti

Promo sadržaj

Križevci pozivaju na Advent - ponuda nikog neće razočarati

Križevci pozivaju na Advent - ponuda nikog neće razočarati

Prigodno osvijetljene ulice, klizalište, ugostiteljska ponuda, koncerti, božićni sajam, zabavni programi za djecu i sportske aktivnosti očekuju stanovnike Križevaca i njihove goste...

Počelo je najljepše doba u godini, na veselje malih i velikih. Advent u Križevcima ove je godine bogatiji nego inače. Žaruljice su upaljene, a to znači da je otvoreno klizalište, a počinju i mnogi koncerti. Prigodno osvijetljene ulice, klizalište, ugostiteljska ponuda, koncerti, božićni sajam te zabavni programi za djecu i sportske aktivnosti očekuju stanovnike Križevaca i njihove goste. 


Ove godine nastupit će  Abba Real Tribute Band, DJ Ivan Krnjić - Krnya, Domenica, Ringišpil, Pirati, TS Prijatelji, Civilizacija bend, a za doček Nove godine nastupit će grupa Petica. Nisu zaboravili ni mališane, pa će za njih doček biti organiziran prijepodne, u 11 sati. 

Advent u Križevcima svojim će nastupom obogatiti i Gradski puhački orkestar Križevci, Gradski tamburaški orkestar Križevci, HPD Kalnik te Dječji zbor Kristalići. Bit će tu još mnogo zanimljivih događanja koja nikako nemojte propustiti.
Očekuju vas i dolazak svetog Nikole i Djeda Mraza, dječji doček Nove godine, Moto mrazovi, humanitarna akcija "Djeca daruju djecu", Božićni ples te mnogi drugi programi... 

„Želja nam je da sugrađani i gosti dožive čaroliju najradosnijeg doba u godini kroz raznovrstan program Adventa u Križevcima“ rekla je direktorica turističke zajednice grada Križevci Olinka Gjigaš.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti