Obavijesti

Promo sadržaj

Kućni ljubimci svako mjesto pretvaraju u dom

Kućni ljubimci svako mjesto pretvaraju u dom
1

Vaš dlakavi četveronožni prijatelj uvijek vas dočeka s veseljem kada dođete kući s posla?

aš ljubimac je taj koji vas uvijek smiruje kada vam je to najpotrebnije i popravlja vam raspoloženje onda kada ste najtužniji? Podsjeća vas da je smijeh pola zdravlja te da su ljubaznost i pristojnost uvijek pravi izbor. Ta čupava klupka sreće, bilo psi ili mace, zasigurno su pronašli put do vašega srca od prvog trenutka kada ste ih ugledali. I što je najvažnije, od prvog vam dana svu danu ljubav i pažnju bezuvjetno vraćaju. S njima je život jednostavno ispunjen i kompletan, a najčešće i jedna velika avantura.

Duga je povijest iza povezanosti čovjeka i životinje, a život bez njih danas je potpuno nezamisliv. Maženje i igranje s kućnim ljubimcima potiče dobro raspoloženje, opušta nas te nam tako pomaže suočiti se sa stresom kojem smo svakodnevno izloženi. Dakako, ponekad nas i izluđuju radeći stvari koje ne bi trebali, ali ih i dalje obožavamo, bez obzira na sve. Kućni ljubimci jednostavno svako mjesto pretvaraju u dom, jer oni nisu samo životinje – oni su obitelj!

Uzimajući u obzir tu veliku ulogu koju životinje imaju u našim životima, 4. listopada svake se godine obilježava Svjetski dan životinja. Radi se o međunarodnoj manifestaciji koju pojedinci i tvrtke koriste za podizanje svijesti o važnosti suživota s tim nevjerojatnim bićima te postizanju uzajamne naklonosti između ljudi i životinja. Stoga, čuvajte, volite i brinite o svojim dlakavim četveronošcima te im budite odani prijatelji, kao što su i oni nama. Međutim, nemojmo zaboraviti i na one životinje koje još uvijek čekaju na svoj dom. Ponosno istaknite kako vaš svijet ne bi bio isti bez najdraže njuškice!

Mars je i ove godine u danima koji su prethodili Svjetskom danu životinja posvetio posebnu pozornost podizanju svijesti o odgovornom vlasništvu i brizi o svim životinjama. Posjetite Facebook stranice https://www.facebook.com/Pedigree.Hrvatska i https://www.facebook.com/Whiskas.Hrvatska i inspirirajte se divnim priznanjima koje su vlasnici pasa i mačaka već odali svojim njuškicama, ali ne zaboravite i dalje dijeliti i vlastite fotografije i video snimke svojih omiljenih mezimaca uz hashtagove #psisuzakon ili #mackesuzakon te tako pokažite na koji način oni čine vaš život boljim.

Lijepe trenutke koje su s nama podijeli vlasnici pasa i mačaka možete pogledati ovdje:

Pokretanje videa...

Kućni ljubimci svako mjesto pretvaraju u dom 01:24
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura