Obavijesti

Promo sadržaj

Kupci u KTC-u već 27 godina kupuju domaće i kvalitetno

Kupci u KTC-u već 27 godina kupuju domaće i kvalitetno

Posebno mjesto u poslovanju zauzima kooperativna proizvodnja sa selom - godišnje se otkupi oko 5000 tona poljoprivrednih proizvoda od 250 kooperanata. Moto KTC-a je "hrvatski proizvod na hrvatskoj polici"

Svaka kuna koju investiramo u nabavku hrvatske robe naći će svoje mjesto u hrvatskom gospodarstvu. Tako razmišlja Ivan Katavić, vlasnik lanca KTC trgovina. Od 1994. godine, otkad je otvoren prvi KTC,  jasno je uvodio i provodio poslovnu politiku koja se može definirati sloganom "hrvatski proizvod na hrvatskoj polici". A upravo je to rečenica spasa  za hrvatsko gospodarstvo. Jer osim što se kupuje domaće, čuvaju se radna mjesta. Posebno mjesto u poslovanju zauzima kooperativna proizvodnja sa selom. Godišnje KTC otkupi oko 5000 tona poljoprivrednih proizvoda od 250 kooperanata.

- Danas, nakon svih godina koje su iza nas, s ponosom se možemo pohvaliti da su pojedini artikli na našim policama od prvog dana pa sve do danas. Posebno zadovoljstvo nam čini otkup svježeg voća i povrća od lokalnih proizvođača, koji također od samih početaka plasiraju svoje proizvode u našim voćarnama... Kako bismo dodatno proširili ponudu, krenuli smo i u vlastitu proizvodnju rajčice, paprike i salate... Sa sigurnošću možemo tvrditi da su to naši potrošači prepoznali. A oni su naša budućnost - naglašavaju.

A da su potrošači prepoznali domaće proizvode, govori i činjenica da je danas KTC rasprostranjen u 25 gradova Hrvatske. U zadnjih desetak godina osnovan je KTC Klub vjernosti, koji ima oko 180.000 članova, u KTC trgovinama zaposleno je 1400 djelatnika. A kako bi svojim kupcima olakšali nabavku, uveli su i dostavu namirnica na kućnu adresu. Imaju 120 vozila pa je dostava brza i sigurna. 

No osim trgovina prehrambenih proizvoda, KTC je svoje poslovanje proširio na KTC supermarkete, a u 21 gradu kupcima nude i poljoljekarni asortiman. KTC poljoljekarne nude širok izbor proizvoda namijenjenih ratarstvu, vinogradarstvu i stočarstvu. Prodajno osoblje je educirano za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više novih znanja. U ponudi su herbicidi, fungicidi, insekticidi, akaricidi i rodenticidi. U vlasništvu KTC-a su i benzinske postaje.

- Polovicom srpnja 2018. godine otvorene su prve dvije benzinske postaje koje nisu u sastavu trgovačkih centara. To su benzinske postaje na brzoj cesti Križevci – Vrbovec (Prilesje sjever) i Vrbovec – Križevci (Prilesje Jug). Ostalih 13 benzinskih postaja nalazi se u sastavu trgovačkih centara, kao dodatna ponuda - kažu u KTC-u.

U grani  turizma KTC nudi smještaj u svojim objektima na Jadranu, zatim na kontinentu, u Križevcima. Tu je i putnička agencija koja nudi mnoga putovanja na području Hrvatske. Bave se i lovnim turizmom, pa organiziraju razne vrste individualnog i paušalnog lova, u Križevcima imaju i kozmetički i frizerski salon Sunce. U ugostiteljstvu su također vrlo priznati i cijenjeni, sa svojim restoranima rasprostranjeni su u 22 grada.

- Recept našeg uspjeha i zadovoljstva su 20-godišnje iskustvo, kvalificirano osoblje te kontinuirana edukacija. U svojim restoranima godišnje pripremimo više od 1,000.000 toplih obroka, a u ponudi je više od 300 različitih jela. U vrijeme korona krize uveli smo i dostavu iz naših restorana. U našim bistroima, caffe barovima i gradskoj kavani u Križevcima možete se opustiti uz bogatu ponudu pića - kažu u KTC-u uz napomenu da se u svim granama vode jednom rečenicom: Domaće je uvijek najbolja investicija.

KTC U BROJKAMA

- Prisutni  u 25 gradova (12 ŽUPANIJA)
- 27 supermarketa i niz specijaliziranih prodavaonica
- 22 poljoljekarne
- 15 benzinskih postaja
- 19 restorana i niz specijaliziranih ugostiteljskih objekata
-  na kontinentu: hotel u Križevcima, sobe u Virovitici i Sokolovcu kod Lovačke kuće
KTC JADRAN : hoteli  Baška Voda i Makarska......apartmani na Rabu, Lovište Vidra Polum

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume