Obavijesti

Promo sadržaj

Kvalitetan online studij za zaposlene i mlade koji žele nešto više

Kvalitetan online studij za zaposlene i mlade koji žele nešto više

Online studij je najpristupačniji i najfleksibilniji oblik studija kakvog danas poznajemo. Prilagođen je zaposlenima i mladima koji žele nešto više, nešto drugačije. Studirate lokacijsko neograničeno, a u većoj mjeri sami raspoređujete svoje vrijeme za studij

Na DOBA Fakultetu, vodećem međunarodnom online fakultetu iz Slovenije, u ovoj godini više od 1500 online studenata neometano studira, od toga čak 576 na hrvatskom jeziku. Zanimanje za studij je među zaposlenima i ove godine veliko.

Direktorica fakulteta Jasna Dominko Baloh kaže kako na DOBI, sada više nego ikada prije, razmišljaju o tome kako će izgledati svijet u budućnosti te kakvo će nam znanje biti potrebno da bismo u njemu bili uspješni. Zbog toga studijske programe stalno aktualiziraju i osuvremenjuju, naime žele da studenti kroz projektni rad i kroz rješavanje konkretnih poslovnih izazova steknu pravo znanje, koje će im omogućiti karijerni i osobni razvoj.

Diplomanti i magistri DOBA Fakulteta veoma su uspješni, naime čak 84 % njih odmah nakon diplome doživi pozitivnu promjenu – napreduju, promijene karijeru… I u ovoj godini na DOBA Fakultetu nude pogodnosti prilikom plaćanja za nove studente u obliku popusta i obročnog plaćanja.

Njihovi studenti su veoma zadovoljni sa studijem. O tome što misle o online studiju rekli su:

A po čemu je online studij na DOBI poseban?

Online studij na DOBA Fakultetu studentima nudi mnogo više nego samo snimke predavanja.  Strukturirano i STABILNO okruženje, usmjeravanje studenata od strane profesora, motiviranje online mentora i njihova iznimna ODAZIVNOST, POVRATNE INFORMACIJE na svaki izvršeni zadatak, u detalj precizno provjeravanje i OCJENJIVANJE ... samo je nekoliko karakteristika njihovog modela online studija. Jedna od važnijih prednosti je i povezanost teorije i prakse, naime čak je 70 % studija namijenjeno rješavanju konkretnih poslovnih izazova i radu na projektima. Posjetite njihovu web stranicu gdje ćete upoznati odvijanje online studija te zavirite u nastavno okruženje Blackboard.

I ove godine na DOBA Fakultetu velika ponuda online studijskih programa na hrvatskom jeziku

Početak studiranja: Veljača 2022

 

BACHELOR (PREDDIPLOMSKI) PROGRAMI - 180 ECTS

››Menadžment u suvremenom poslovanju

››Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću 

››Poslovanje i upravljanje u turizmu

››Menadžment u socijali i obrazovanju

 

Želim informacije

 

MASTER (DIPLOMSKI) PROGRAMI - 120 ECTS

››Međunarodno poslovanje

››Marketing i prodaja

 

Zanima me

 

DOKTORSKI PROGRAM/PHD 180 ECTS

››Inovacije i održivo poslovanje u suvremenom društvu

 

Pošaljite mi informacije

 

Ako želite studirati na modernom fakultetu koji već 23 godine nudi najsuvremeniji model online studija, preporučujemo vam da odaberete DOBA Fakultet.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.
Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata