Obavijesti

Promo sadržaj

Labud maksimalno angažiran na proizvodnji dezinficijensa

Labud maksimalno angažiran na proizvodnji dezinficijensa
7

Potražnja nastavlja rasti, ali unatoč rastu cijena sirovina, cijene svih proizvoda ostaju iste. Uz nagradu od 1.000 kuna za radnike u proizvodnji za sve zaposlenike osigurano i 2,3 tone proizvoda za dezinfekciju

Meteor Grupa-Labud na svojim proizvodnim lokacijama, uslijed jučerašnjih potresa, nije pretrpila štetu pa su proizvodne aktivnosti već danas nastavljene, s obzirom na važnost naše proizvodnje u okolnostima pandemije koronavirusa. Brzom reorganizacijom proizvodnje i prilagodbom poslovanja višestruko smo povećali proizvodnju sredstava za dezinfekciju.

Potražnja je u ovim okolnostima, iz razumljivih razloga, tolika da takvih proizvoda uopće nema na skladištu već se sve količine dezinfekcijskih sredstava odmah s proizvodnih traka distribuiraju kupcima – zdravstvenim i drugim ustanovama, poslovnim subjektima i drugim organizacijama. Imamo liste čekanja i redom isporučujemo robu čim se proizvede“, ističe Laura Justinić Skoko, direktorica prodaje Meteor Grupe – Labud.

Zbog stalnog rasta potražnje intenzivno se radi na nabavi dodatnih količina sirovine kako bi se daljnjim povećanjem proizvodnje dezinfekcijskih proizvoda moglo u još većoj mjeri odgovoriti potrebama svih koji rade i skrbe o sigurnosti i potrebama građana i u ovim izvanrednim okolnostima.

Trenutačno je proizvodnja 6 dana u tjednu organizirana u dvije smjene između kojih je pola sata pauze unutar koje se, kao i na kraju radnog dana, provode redovite dezinfekcije proizvodnih pogona i drugih radnih prostora u kojima borave zaposlenici. Za sve radnike u proizvodnji osigurana je zaštitna oprema i dosljedno se provode sve preporučene mjere kojima je dodatno povećana razina sigurnosti.

Svi naši radnici u proizvodnji koji svakodnevno dolaze na radna mjesta kako bismo pomogli našim sugrađanima da budu sigurniji i da se zaštite, bit će nagrađeni s 1.000 kuna, a dodatno smo i za njih i za sve naše druge zaposlenike osigurali 2,3 tona proizvoda kako bi adekvatnu zaštitu imali i kod kuće za sebe i svoje članove obitelji”, naglasila je Laura Justinić Skoko.

Osim povećanja prodaje dezinfekcijskih sredstva Meteor grupa – Labud bilježi i rast prodaje sredstava za čišćenje kućanstava. Proizvoda za higijenu doma ima dovoljno i na skladištima i u tom segmentu mogu se zadovoljiti sve potrebe kupaca i potrošača i u uvjetima povećane potražnje.

Cijene svih proizvoda, i dezinfekcijskih i onih za čišćenje kućanstva, ostale su iste unatoč rastu cijene određenih sirovina.

Pokretanje videa...

Dezinfekcija u Labudu 00:30
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!