Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Lea Mijatović sinoć je ponosno predstavila prvi solo album

Lea Mijatović sinoć je ponosno predstavila prvi solo album
3

Prije 3 godine, Lea Mijatović, odlučila je okrenuti novu stranicu u glazbenoj karijeri i krenula je za ostvarivanjem svog sna. Željela je svoj solo album

VIDEO

Njezinu karizmu i izuzetan vokal prepoznao je odličan glazbeni producent Igor Ivanović koji je Lei ponudio suradnju i uzeo ju pod svoje okrilje. Krenula je borba za mjesto pod glazbenim suncem, a Lea, njezina diskografska kuća Menart i svi oko nje imali su veliko povjerenje u nju i dali su joj vjetar u leđa.

Na današnji dan, prije točno 3 godine, Lea je predstavila svoj prvi solo singl, pjesmu „Ti me jedini znaš“ i priča je krenula. Uslijedila je pjesma „Ljubi me“, zatim „Između oprosta i kajanja“.  S tom je pjesmom 2018. godine nastupila na Zagrebačkom festivalu. Uoči svog vjenčanja, Lea je izdala izuzetno emotivnu pop baladu „Sanjam te“ koju je posvetila svom budućem suprugu.

Vremena za predah nije bilo pa je Lea sa splitskim kolegom Elvisom Sršenom Noom snimila duet „Pogled kao plamen“ koji je ponovno oduševio žiri Zagrebačkog festivala te su se njih dvoje 2019. godine s tom pjesmom predstavili publici.
S pjesmom „Tebi pripadam“ Lea je nastupila na prošlogodišnjoj Dori, a za pjesmu  „To je ljeto“ snimila je svoj prvi „ljetni spot“.

Korak po korak, pjesma po pjesma i velika želja od prije 3 godine postala je stvarnost – prekrasna i odlično raspoložena Lea, sinoć je svojim prijateljima i publici predstavila svoj prvi solo album „Sva moja lica“. Ponosna što napokon u rukama drži svoj prvi album Lea je pred okupljenim prijateljima, kolegama glazbenicima i predstavnicima medija premijerno predstavila i svoj novi video spot za pjesmu „Obrani ljubav“, koji možete pogledati u nastavku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Sretna sam, ponosna i zahvalna na najljepšem mogućem rođendanskom poklonu. Držim svoj CD prvijenac u rukama!
Hvala svima koji su sinoć uz mene slavili, bila je to za jedna predivna glazbena večer uz meni drage ljude, a tek smo počeli :) "
. – rekla je Lea.

Kao rođendansko iznenađenje, na promociji su nastupili polufinalisti Supertalenta, inače učenici iz njezine glazbene škole.
Dirnuta pozitivnom energijom koja ju je okruživala, Lea je uživo sa svojim bendom odsvirala sve pjesme sa svog novog albuma. U publici su bili i brojni poznati glazbenici koji su Lei od početka njezinog solo glazbenog puta davali podršku; Indira, Mia Dimšić, Ana Radišić, Lara Antić (Bang Bang), Kim Verson, Paola Valić, Sandra i Branimir Mihaljević samo su neki od kolega koji su bili na sinoćnoj promociji albuma.

 

Cijeli album Lee Mijatović slušajte i digitalno.

Leu Mijatović pratite na njezinom službenom Facebooku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle