Obavijesti

Promo sadržaj

Legendarna grupa Plavi orkestar u Zagrebu

Legendarna grupa Plavi orkestar u Zagrebu
4

Grupa će nastupiti 17. veljače 2018. u Domu sportova u sklopu velike regionalne turneje Everblue

Glasine su se pokazale istinitima! Najveća koncertna atrakcija na području bivše zajedničke države, grupa Plavi orkestar, na veliko veselje mnogih obožavatelja, ponovo će nastupiti u Zagrebu. U okviru velike regionalne turneje "Everblue", nakon spektakularnih nastupa u Sarajevu i Beogradu, gdje ih je vidjelo preko 100.000 obožavatelja, objavili su dva nova datuma:

15. veljače 2018. Ljubljana – Arena Stožice
17. veljače 2018. Zagreb – Dom sportova


Zadnji put su "Plavci" na velikom samostalnom koncertu u Zagrebu nastupili prije sedam godina (ožujak 2010.) i publici u Areni osigurali pravi spektakl. Plavi orkestar nije samo bend koji nam već više od tri desetljeća donosi dobru glazbu, nego je pravi fenomen, duboko usidren u glazbenu pop kulturu ovih prostora.

Kroz plodove proteklog rada Plavci i dalje uživaju neupitnu popularnost, a nizom hitova, poput "Od rođendana do rođendana", "Suada", "Bolje biti pijan nego star", "Ako su to samo bile laži", "Sava tiho teče", "Goodbye Teens", "Kaja", "Odlazim" i mnogih drugih, osigurali su da se fenomen kultne skupine, koja je već doživjela nekoliko glazbenih vrhunaca, nastavi i danas.


Kritičari smatraju da je bend jedan od najvećih kulturnih fenomena osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, i danas blizak starijim i mlađim generacijama.

Plavci su do sada izdali 8 albuma koji su prodani u ukupnoj nakladi od preko 5 milijuna primjeraka, a svijet su obišli već nekoliko puta uz više od 4500 održanih koncerata.
 
Ulaznice za zagrebački koncert kreću u prodaju od ponedjeljka, 16. listopada u sustavu Eventima i putem eventim.hr.

Sasvim je sigurno da će se za koncert Plavog orkestra tražiti ulaznica više, pa nemojte propustiti prigodu da ih osigurate na vrijeme!
 
Plavi orkestar pratite na:
FACEBOOKU i INSTAGRAMU

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura