Obavijesti

Promo sadržaj

Lepa Brena i Barabe u Diamond Palace casinu

Lepa Brena i Barabe u Diamond Palace casinu
1

Koncert počinje sutra u 20:00h, a preostale ulaznice mogu se nabaviti u slobodnoj prodaji u samom casinu po simboličnim cijenama

Malo više od 24 sata ostalo je do specijalnog koncerta Lepe Brene na obljetnici casina Diamond Palace u Zagrebu koji se pretvorio u prvorazredni društveni događaj sezone u metropoli. Kako drugačije objasniti da već danima u samom casinu vlada opsadno stanje oko nabavke ulaznica. No, osim brojnih VIP gostiju iz svijeta estrade, sporta i kulture, fanovi najveće estradne zvijezde Balkana također će moći doći na svoje.

Koncert počinje od 20 sati, a preostale ulaznice mogu se nabaviti u slobodnoj prodaji u samom casinu po simboličnim cijenama. Za svaku kupljenu ulaznicu posjetitelji dobivaju i promo ticket od 50 eura da okušaju sreću na automatima ili u živoj igri.
Netko od posjetitelja postat će jako sretan jer istu večer slijedi i izvlačenje novog automobila VolksWagen UP kao i brojni novčani dobici.

A da ova noć doista bude vrhunac ultimativne zabave u Zagrebu, pobrinut će se i popularne Barabe koje kao novu estradnu senzaciju mediji već prozivaju 'kraljevima zabave".
"Jako volim ovakve intimnije prostore jer tako mogu bliže i direktnije komunicirati s mojom publikom. Svakom nastupu u Zagrebu se neizmjerno veselim jer od publike uvijek dobijem toliko pozitivne energije koja me potpuno ponese; ne želim otići s bine. Uživat ćemo uskoro svi zajedno, a ja ću, kao i uvijek, pripremiti nezaboravnu zabavu", poručila je regionalna estradna diva.

"Velika je čast pjevati na istom nastupom s jedinom našom megazvijezdom i vjerujem da od nje puno toga možemo naučiti. Ako nama laskaju da smo mi 'kraljevi zabave", onda je ona nesumnjivo "imperatorica cijele estrade". Jedna je Brena, a sve ostale su pjevačice, istaknuo je pjevač Baraba Tomislav Španić.

Ova nezaboravna noć puna adrenalina tek je početak bogatih i zabavnih programa u najluksuznijem casinu u regiji. Okruženi glamurom, dijamantima i najvećim zvijezdama estrade, sporta i društvenih kronika, posjetitelji Diamond Palace Casina uživat će u inspirativnom prostoru koji će svaki mjesec organizirati gala partyje za svoje goste. Koncerti najvećih zvijezda postaju tako sastavni dio noćnog života i ultimativne zabave. Baš zato, ovo će biti doista raskošna noć s vrlo bogatim završetkom za mnoge sretnike.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura