Obavijesti

Promo sadržaj

Letu Štuke starim pjesmama dodjeljuju video spotove

Letu Štuke starim pjesmama dodjeljuju video spotove

U sklopu projekta „Antena iz karantene“, Letu Štuke starim pjesmama dodjeljuju popratne video spotove! Za 1. April pogledajte „Paranoju“!

U doba izolacije, kada svi pokušavamo što više ostati kod kuće i izlaziti samo kada je nužno, i našim glazbenicima je teško snimiti nove pjesme i spotove, ali je zato upravo sada važno da budu što kreativniji. Naime, na njima je uvijek i dodatna društvena odgovornost da posebice sad kad je teško, a ne samo u sretnim trenutcima, pokušaju ljudima olakšati teška životna razdoblja te barem prividno kroz glazbu stvoriti svijet u kojem se mogu opustiti i nakratko zaboraviti na stvarnost.

U skladu s time, Letu Štuke odlučili su pod zajedničkim nazivom „Antena iz karantene“ svojim starim pjesmama udahnuti novi život zanimljivim video spotovima nastalim u doba samoizolacije.

U vrijeme pandemije i karantene imamo potrebu komunicirati s našim fanovima. Zato puštamo antene koje će vam emitirati neke stare pjesme s novim video brojevima. Zamislimo se nad svijetom i samim sobom, a zatim se okrenimo životu i njegovoj suštini. Sve prolazi, proći će i pandemija. Čuvajmo sebe i druge. Budimo odgovorni“, ističe Dino Šaran.

Prvi singl u sklopu projekta „Antena iz karantene“ – „A kad boli“, s albuma „Brojevi računa“ iz 2011. godine, objavljen je 14. ožujka, a danas, na Svjetski dan šale, 1. travnja, na redu je pjesma iz davne 2008. godine koju objavljuju kao službeni singl s popratnim video spotom.

Riječ je o pjesmi „Paranoja“ koja je objavljena na albumu „Proteini i ugljikohidrati“. Pjesmu prati smiješni, animirani, popratni video broj koji su prigodno odlučili objaviti na 1. april.

Spot za pjesmu „Paranoja“ pogledajte na sljedećem linku:

"Paranoja" je satirični song i ima namjeru svojim sadržajem i popratnim videom uveseliti i nasmijati publiku u ovim teškim danima. Od tuda i ideja da datum objavljivanja bude 01.04., međunarodni Dan šale. Pjesma je objavljena još 2008. na albumu "Proteini i ugljikohidrati", a sada konačno ima i video čiji je editor naš John Doe. Uživajte!“ – rekao je Dino Šaran.

„Proteini i ugljikohidrati" je drugi studijski album Letu Štuka. Radi se o zbirci od dvanaest pjesama uglavnom ljubavnog sadržaja, ali u socijalnom kontekstu. Većina pjesama s albuma napisana je u periodu između 2006. – 2008. godine i inspirirane su tadašnjom realnom socijalno političkom situacijom u regiji. Drugi i ne manje važan faktor njihovog nastajanja odnosi se na turbulentne promjene u realnom i emotivnom životu samog autora.

Cijeli album „Proteini i ugljikohidrati“ slušajte na streaming servisima.

Ovim svakako ne završava „Antena iz karantene“ uspješnog benda. Kreativni dvojac Dino Šaran i John Doe već pripremaju nove video uratke, a koja je sljedeća pjesma na redu saznat ćemo uskoro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve