Obavijesti

Promo sadržaj

LG donosi potpuno novu razinu svježeg zraka

LG donosi potpuno novu razinu svježeg zraka
4

Modeli klima-uređaja za 2022. godinu brzo rashlađuju prostor i osiguravaju uštedu energije

LG Electronics (LG) i ove sezone predstavlja svoju novu liniju klima-uređaja za 2022. godinu koje donose rashlađen i pročišćen zrak uz vrhunske performanse i moderan dizajn. Serije klima-uređaja LG ARTCOOL i LG DUALCOOL unose prirodnu svježinu u dom i pružaju optimalnu brzinu protoka zraka zbog čega se prostorije rashlađuju brže, a hladan se zrak isporučuje ravnomjerno u svakom smjeru. LG je sustav filtracije svojih klima-uređaja objedinio u Aircare Complete Systemu, što označava sveobuhvatni sustav filtracije koji doprinosi smanjenju alergena i štetnih bakterija kako bi se osigurao čist i svjež zrak. Osim toga, LG klima-uređaji za 2022. godinu dolaze s čak 5 godina jamstva. 

Potpuno nova razina svježeg zraka 

LG klima-uređaji ARTCOOL Mirror i DUALCOOL Deluxe posjeduju tehnologiju UVnanoTM koja uklanja 99,99% bakterija s pomoću UV LED svjetla kako bi ventilator koji generira strujanje zraka ostao čist i steriliziran. Navedeni modeli posjeduju i značajku automatskog unutarnjeg čišćenja Auto Cleaning koja suši vlagu nakupljenu unutar klima-uređaja kako bi se spriječilo nakupljanje prljavštine i štetnih otpadaka. Tu je i predfiltar koji hvata velike čestice prašine kao prvi stupanj filtracije te ionizator Plasmaster koji sprečava nakupljanje bakterija i neugodne mirise. Osim toga, LG-evi modeli klima-uređaja dolaze i sa značajkom Allergy Filter koja uklanja tvari koje uzrokuju alergije kao što su grinje kućne prašine koje lebde u zraku. 

Štednja energije i jednostavno upravljanje 

Kompresor je srce klima-uređaja i nadzire radi li ispravno, učinkovito ili bučno. LG-evi klima-uređaji imaju ugrađen kompresor DUAL Inverter koji pruža učinkovito rješenje i rezultira time da klima-uređaji hlade brže, traju dulje i rade tiše. Iznimnu pouzdanost i trajnost LG Dual Inverter kompresora potvrđuje i 10-godišnje jamstvo. LG klima-uređaji za svoj rad koriste visokoučinkovitu i ekološki prihvatljivu radnu tvar R32 čime štede energiju i čuvaju okoliš. Visok stupanj kompresije radne tvari R32 omogućuje snažnije performanse i veću učinkovitost hlađenja. LG-evim klima-uređajima za 2022. godinu može se jednostavno upravljati pomoću besplatne aplikacije ThinQTM za iOS i Android uređaje s bilo koje lokacije. Tako svaki pojedini član obitelji može podesiti temperaturu i jačinu puhanja klima-uređaja sukladno svojim potrebama, sačuvati svoje postavke u aplikaciji i koristiti ih opet kasnije. 

LG-evi klima-uređaji donose snažne performanse uz minimalnu potrošnju energije, a istovremeno čuvaju okoliš. Bez obzira koliko je vani vruće, naši klima-uređaji dopremaju hladni zrak brže te dosežu svaki kutak prostorije snažnim učinkom hlađenja kako bi ohladili brzo čak i velike prostorije. Veliki izbor LG-evih klima-uređaja zasigurno će zadovoljiti potrebe svih korisnika, a čist i svjež zrak nam svima treba biti prioritet“, izjavio je Alen Bjeliš, voditelj prodaje proizvoda i rješenja za klimatizaciju u LG-u Hrvatska. 

LG klima-uređaji mogu se nabaviti u svim većim online i fizičkim trgovinama klimatizacijskih uređaja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni već od 4.179,00 kuna za model DUALCOOL Standard, a model DUALCOOL Pure s pročišćivačem zraka može se nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.999,00 kuna. Novi klima-uređaj za 2022. godinu, ARTCOOL Mirror s tehnologijom Uvnano™ dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni već od 7.299,00 kuna. Kupcima su na raspolaganju i dodatni modeli kao što su Gallery, Confort, Deluxe, Sirius i drugi. 

LG na sve klima-uređaje za stambene prostore za 2022. godinu koje su kupljene u razdoblju od 9. svibnja do 31. prosinca 2022. daruje promotivnih 5 godina jamstva. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!